Седмичен любовен хороскоп за 17-21 септември

Любовен хороскоп за седмицата 17-21 септември.

Овен

В средата на септември ви очакват нови красиви възможности в любовта. Венера навлиза във вашия сектор на взаимоотношенията и така ще се задържи до 23 септември. Ако се намирате във връзка, това е чудесна възможност за вас и любимия човек да се радвате на романтиката.

Телец

Ако се намирате в сериозни взаимоотношения и това е любовта, за която сте мечтали, очевидно вашите тактики на този етап не работят. Любовта я има, важно е да обмисляте вашите стъпки по-внимателно, особено докато Меркурий е в ретроградна позиция.

Близнаци

Любовният живот на Близнаците може да се промени значително и то в положителна посока. За тези от вас, които търсят любовта, има шанс да срещнат някоя нова и интересна личност и да се влюбят лудо. Ако вече се намирате в сериозна връзка, някои от вас ще започнат да правят планове и за бебе. Очаква ви хубава седмица.

Рак

Седмицата е подходяща да представите любимия човек на близките си, ако скоро сте започнали нова връзка. Любовната хармония ще се задържи до средата на седмицата. Периодът е подходящ и за взимане на по-големи важни решения, като общо съжителство, например.

Лъв

Комуникацията с половинката ще върви гладко. Имате прекрасна възможност да споделите това, което ви вълнува, да се свържете с любимия човек на едно духовно ниво. Ще споделяте, ще говорите за проблемите и ще съумеете да ги разрешите по един разумен начин. Наслаждавайте се на хармонията помежду ви.

Дева

Седмица на промени за родените под знака на зодия Дева. Някои събития ще ви накарат да се почувствате объркани. Не бързайте да се тревожите, ако трябва да направите някаква промяна в любовта, не отлагайте, а действайте. Резултатите може и да ви изненадат.

Везни

Пригответе се за голяма доза внимание. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще получат повече комплименти от половинката си и е се чувстват уверени в себе си и партньора.

Скорпион

Предстоят интересни дни за обвързаните представители на зодията. Ще имате възможността да обсъдите разногласията с любимия човек, да прекарате повече време заедно. Най-хубавото е, че след това ще бъдете благодарни, че сте го направили.

Стрелец

Тайната на вашето любовно щастие се крие в социалните ви контакти. Ако имате любим човек до себе си, ще имате перфектната възможност да дадете нов живот на старата връзка.

Козирог

Вашата половинка може да изиграе ключова роля по отношение на работата ви през тази седмица. Той или тя, ще ви окаже своята подкрепа и ще ви помогне по някакъв начин да се издигнете по-високо в работата.

Водолей

Хармония очаква онези от вас, които се намират в сериозна връзка. Ще намерите баланса между вас и половинката. Освен пътувания, в този момент ви вълнуват и други неща, които може да правите заедно – готвене е чудесен вариант.

Риби

И при Рибите се очаква спокойствие на любовния фронт. Няма да има никакви изненади, ще се чувствате удовлетворени от живота си.

Източник: iwoman.bg