Седмичен любовен хороскоп за 22-26 октомври

Овен

Ако се намирате в сериозна връзка, но все още не живеете под един покрив с половинката си, тази седмица може да вземете решение, което да ви събере в един дом. От друга страна, ако се намирате в неангажираща връзка, има шанс нещата помежду ви да се развият в нещо по-сериозно.

Телец

Ще се радвате на хармония между вас и половинката. От сряда до петък Венера ще ви даде своята подкрепа в комуникацията. Възможно е да вземете и важни решения, свързани с финанси. Отдайте се на романтични моменти.

Близнаци

Очаквайте финансов тласък тази седмица! Ключова фигура тук може да бъде вашата половинка. Доверието между вас и любимия човек ще се повиши, а също така ще се чувствате по-ценни за него или нея от всякога.

Рак

Готови ли сте за прилив на романтика и приятни любовни емоции? Ако се намирате във връзка, влиянието на планетата на любовта ще ви помогне да се насладите един на друг по истински начин. Наслаждавайте се на моментите!

Лъв

Романтиката ще ви преследва през тази седмица. Вие и половинката ви сте жадни за повече моменти, в които да прекарате време заедно. Ако има някакъв хаос във връзката ви, опитайте се да поправите нещата.

Дева

Социалният ви живот ще бъде ключът към любовния ви такъв. Възможно е да получите признание от приятел, което да ви разкрие неговата любов. Има и друга възможност за вас, която крие ново и интересно запознанство в интернет. Бъдете отворени.

Везни

Любимият човек ще ви подкрепи и е възможно да се издигнете в кариерата. По някакъв начин любовният ви живот ще се свърже с работата. Покажете вашата благодарност към половинката за подкрепата, която ви оказва.

Скорпион

Готови ли сте да планирате вашата мечтана почивка в чужбина? Тази седмица отделете време с половинката и направете планове. Звездната карта показва, че ви предстои път зад граница.

Стрелец

Финансови положителни новини ще зарадват вас и любимия ви човек. Най-вероятно половинката ви ще получи неочаквани приходи. Също така, ако имате общи инвестиции, те могат да ви донесат печалби. Отделете си време за повече романтика.

Козирог

Въпреки че любовният ви живот започва тази седмица спокойно, стартирате дълъг период, който ще повиши хармонията между вас и партньора. Ще ви бъде по-лесно да комуникирате, да обсъждате важни въпроси и да взимате решения. Най-хубавото е, че ще имате желание да изненадате половинката си приятно.

Водолей

Офис романтика може да е на хоризонта. Обърнете внимание на всички сигнали, които получавате от ваш колега, особено след вторник. Възможно е да разберете, че той от доста време има интерес към вас.

Риби

Любовният ви живот е на път да стане по-интересен. Ще имате много възможности да се срещнете с нова любов. Единственото, което може да направите е да се възползвате от космическата подкрепа в този момент. Отворете сърцето си за възможностите.

Източник: iwoman.bg