Пътят към съвършенството: Какво вечерят моделите на Victoria’s Secret?

За много жени, моделите на Victoria Secret са стандартът за красота и привлекателност.

Мъжете не могат да откъснат поглед от най-известните красавици, както и видни дизайнери организират цели колекции, за да получат определен модел, който да представи тази колекция.

Причината за тази популярност е не само добрите PR-и на момичетата, но и способността им да се поддържат в отлична форма. Нека разгледаме по-подробно връзката им с вечерята и продуктите, които съдържа тя.

Миранда Кер признава, че има слабост за ястията, приготвени от съпруга й, дори и да са вредни и висококалорични. “Възможно ли е да се напълнее от онова, което е приготвено с любов?” – споделя моделката. Тя също признава, че прави диета според собствената си кръвна група и никога не отказва вечеря. Често това включва диетично месо с много зеленчуци.

Адриана Лима обича месото и бразилската кухня, но все пак се придържа към принципите на правилното хранене и здравословния начин на живот. Тя яде само когато е гладна и предпочита вечеря с пресни плодове с ниска калоричност.

Наоми Кембъл следва, може би, най-строгите правила за хранене от всички известни личности. В продължение на много години момичето отрича много хранителни продукти, като редовно организира дни на разтоварване само на вода с лимон и черен пипер. За вечеря предпочита ананаси: “Идеалният продукт за изгаряне на мазнини!” – твърди тя.

Синди Крауфорд следи внимателно нивото на метаболизма и поради това предпочита да яде често, но на много малки порции. На вечеря яде леко месо, зеленчуци, парче сирене и зеленчукова салата, подправена с натурално растително масло.

Любител на зеленчукова салата е красивицата Даутцен Крус. Момичето признава, че най-добрият начин за поддържане на фигурата са редовнните упражнения и правилното хранене. Вечерята й се състои от пресни зеленчуци и печена риба, която тя използва за храна няколко часа преди лягане.

Ефектната блондинка Хайди Клум се придържа към специална диета, предполагаща пълно отхвърляне на въглехидратите и хляба. Вечерното ястие в нея се състои от зеленчукова супа с картофи, зеле и други зеленчуци.

След като се запознахме с предпочитанията на моделите можем да обобщим, че за вечеря, менюто им включва повечето зеленчуци, плодове, диетични месо (пилешко месо, телешко, агнешко) и печена риба, така че храната може да бъде доста разнообразна. Имайте предвид също така, че никое от момичетата не отказва да вечеря, като по този начин опровергава преобладаващото мнение за глада и нездравословните звездни диети.