Първото нещо, което виждате в картинката, може да разкрие вашия характер

Тестовете, базирани на подвеждащи оптични илюзии, са изключително популярни днес. Интернет потребителите ги харесват, а психолозите също използват тези тестове.

Много е важно да обърнете внимание на първото изображение, което сте видели, защото определено ще видите други изображения след известно време.

Предлагаме да опитате един от тези тестове, но не го вземайте твърде сериозно. Той няма да ви даде пълен психологически портрет на вашия характер, но ще ви предостави известна информация за вашата личност, която трябва да вземете под внимание.

Лъв. Винаги стигате до корена на нещата и не се страхувате да се изправите пред най-силните си страхове. Вие сте много смел човек!

Екзотична птица. Може би понякога сте малко отнесени и в някои ситуации дори безотговорни. В същото време стетворческа натура и имате желание да промените света към по-добро.

Патица. Възможно е животът ви да се състои от емоционални импулси. Често имате бързи промени в настроението и сте склонни да взимате решения прибързано.

Заек. Обичате да обмислите всички последствия от всяко действие. Логиката обикновено заема първо място в живота ви, въпреки че това не означава непременно, че сте студен и нечувствителен човек.

2 крокодила. По-вероятно е, винаги се опитвате да поддържате ситуацията под контрол и да отговаряте за всичко. Но не сте брутален тиранин, а по-скоро внимателен мениджър, ръководител или лидер.

Птица. Може би нямате нищо против да бъдете водени по стръмните и трудни пътеки на този живот към звездите. Това не означава, че нямате собствено мнение, но вие се остаяте на другите и правите компромиси доста често. Ето защо сте толкова откровени и общителни.

Муцуната на кучето. По-вероятно е да започнете да анализирате снимката по правилен начин: отляво надясно. Това не означава, че сте обикновен човек, но подчертава логическия ви начин на мислене и естественото желание за последователен анализ на действителността. И вероятно сте успели да видите втория образ, когато сте стигнали до дясната страна на снимката.

Крак и опашка на кучето. Ако сте анализирали снимката отдясно на ляво или сте забелязали непосредственото й двусмислие, вероятно ви харесват повече оригинални решения. Това не означава, че не можете да използвате логическо мислене – просто искате да прилагате творчески подход, когато се опитвате да разрешите проблеми.

Върколак. Вие вероятно сте голям фен на Марвел. Нищо не ви доставя таковаудоволствието, като  харизмата на Тони Старк, голямата издръжливост на Капитан Америка или тежкия външен вид на Уолвърйн.
2 Батмана. По-вероятно е да сте фен на DC с неговите тъмни улици в Готъм Сити и първокласни супер злодеи. И, разбира се, обожавате Черния рицар.