Премахване на черни точки с един прост и ефективен трик

Днес всеки иска да има чиста кожа, но възникват много различни проблеми, които могат да настъпят между нашите желания.

Един от тях е черните точки. Те представляват много малки пъпки, без кожа върху тях, така че когато се излагат на въздух и влага, те се окисляват и се превръщат в кафяво-черни цветни частици, които се наричат ​​черни точки.

Вероятно сте чували и сте опитали много различни начини за премахване на черни точки. В някои случаи те са достатъчно меки, за да бъдат елиминирани чрез измиване. Но някои от тях могат да бъдат изключително трудни за премахване. Ако сте склонни към образуване на черни точки и вече сте опитали различни решения, но никой от тях не е работил, тази статия е тук, за да ви помогне!

Тук е най-ефективният продукт за домашно третиране на черните точки, който ще ви помогне да се оттървете от тях!

СЪСТАВ:

  • Паста за зъби от мента
  • Малка купа
  • Сол
  • 2-3 ледени кубчета
  • Лъжица за разбъркване

ИНСТРУКЦИИ:

Смесете 1 супена лъжица сол с 2 супени лъжици паста за зъби от мента в купа. Смесете ги добре, за да получите хубава паста. След това поставете пастата върху носа си и оставете да изсъхне за около 5 минути. След 5 минути сложете вода върху носа си и го масажирайте леко в кръгообразно движение. Когато носът ви се почисти, разтрийте кубче лед по него. Това ще затвари порите. Накрая подсушете носа си и вижте резултатите!

ЗАЩО ТОВА РАБОТИ:

Солта е естествен антибактериален агент и помага за обезлистване на кожата. Може би не сте знаели, но тя никога няма да се разтвори в пастата за зъби, затова това е най-добрата комбинация.

Мента в пастата за зъби отваря вашите пори и убива всички бактерии. Пастата за зъби дълбоко почиства порите и изважда черните точки.

ЗАБЕЛЕЖКИ:

  • Може да забележите, че носът ви става червен, но зачервяването ще изчезне след кратко време.
  • Хората със суха кожа трябва да използват овлажнител след лечението.
  • Едно от най-важните неща е да направите масажирането много внимателно!