Подробен годишен хороскоп – Риби 2019

Още в началото на Новата година рискувате да се преуморите заради преследването на служебни задачи. Бъдете внимателни с финансовите начинания, тъй като рискувате в края на месеца да останете без пари. Емоциите ви през януари ще са в излишък, но тук човекът до вас ще ви помогне със своята подкрепа. Не забравяйте за роднините си, особено тези които имат нужда от помощта ви. Помагайки на другите ще помогнете и на себе си.

Февруари e месец за промяна на интериора и направата на освежителен ремонт. Самостоятелните представители на знака може да си подарят кратко пътуване. Някои от тях ще се впуснат в бурна романтична афера. Пазете здравето си и при първа възможност реагирайте навреме ако не се почувствате добре.

Подробен годишен хороскоп – Водолей 2019

През март ще ви се наложи да положите повече усилия, свързани с работата и подобряването на финансовото ви положение. В личен план всичко ще е наред и оттам ще идва вашето вдъхновение.

Април е време, което да посветите изцяло на себе си – пътуване, масажи, спа процедури – каквото ви душа иска, но най-вече си осигурете спокойствие. Ако сте занемарили хобито си върнете се към него. Сега повече от всичко ще имате нужда от духовна храна.

Май е прекрасен месец за планиране на кратка почивка преди лятото.

Това е период, подходящ за пътешествия и затова да се заемете с реализирането на скритите ви таланти. Ако имате някакви бизнес-идеи сега е времето да направите първите стъпки към осъществяваното им и да се покажете на света. Познанства с нови хора ще ви бъдат от полза.

Юни е време, което да посветите на отношенията ви с членовете на семейството и решаването на битовите въпроси. Няма да имате проблеми с бюджета, така че може да се разчита и на някои ремонтни дейности или на извънредна почивка. През този месец избягвайте струпвания на много хора на едно място и се пазете от преумора.

През юли ви предстои да покорите вашите върхове в кариерата. Очаквайте увеличаване на доходите и благоприятно развитие на бизнес идеите. Ще имате възможност да се запознаете с влиятелни хора. Семейните представители на знака може да имат някои разногласие с партньора си.

През август, докато останалите почиват, запретнете ръкави и не оставяйте на заден план служебните си задачи. Тогава ще имате възможност да постигнете двойно повече от обикновено. Няма да имате проблеми, свързани с парите. В края на периода  ще бъдете търсени за съветник. 

Септември ще бъде изпълнен с любовни приключения.

Бъдете внимателни, особено ако всичко изглежда прекалено идеално. Не си затваряйте очите за недостатъците на партньора. На един по-късен етап те може да се окажат неприемливи за вас.

Подробен годишен хороскоп – Козирог 2019

През октомври са възможни някои трудности разочарования в работата. Ако е възможно останете да работите от дома и общувайте повече със семейството и приятелите. В средата на месеца творческите представители на знака ще имат своите успехи, които може да им донесат допълнителни доходи.

Ноември е време за пътуване тогава може да си позволите екскурзия в чужбина.

Направете я изцяло по ваш вкус. Средата на месеца може да получите интересни предложения от ваши съмишленици и добри конкуренти. Няма да имате финансови проблеми. Очаквайте допълнителни доходи.

През декември ще ви е трудно да балансирате между личния живот и работата. Прекаленото бързане ще доведе до стрес и ще ви изтощи физически и психически. Още в средата на месеца планирайте почивка, за да възстановите силите си. В края на годината ви очакват приятни изненади.

Източник: Actualno.com