Пригответе се да видите новия цвят на годината

Може да не сте запознати с фирмата PPG, но вероятно сте усетили нейното влияние.

Той произвежда бои и покрития за строителството, за подобряване на домашното потребление, за индустриалните и автомобилните пазари.

Дий Шлотер, главен маркетинг мениджър на PPG, обясни избора: “Възстановителната сила на природата е важна в повече от всякога. Night Watch /Нощна стража/ е цвят с лечебната сила.”

Тонът може да е смел, но също така е невероятно универсален. “Цветът може да се включи в интериора като фокусна стена в спалнята или трапезарията и се слива добре със златни или месингови акценти и декор”, смята Шлотер. “За външните работи, Night Watch е прекрасна алтернатива на класическото черно или най-дълбоко синьо-черно и се съчетава добре като акцент върху вратите и щорите.”

Night Watch е цветът на PPG за тази година. Но това е само един от 200-те цвята в PPG 2019 Global Colour Trends Forecast. Архитектите, дизайнерите, космическата индустрия, потребителската електроника и автомобилните инженери разчитат на цветовия анализ на PPG. Това означава, че ще видите цвета във всичко – от вашия смартфон до хотелските лобита и новите опции за цвят на автомобила.

Ето някои други стаи с новия цвеови нюанс.

Night Watch, PPG Цвят на годината, в кухнята

Как да използвате цвета на годината 2019 в банята

Създаване на актуално пространство, използващо боя в цвят Night Watch

Източник: freshome.com