Подаръци за дамите, според зодиакалния знак

Наближава 8-ми март – денят на майката и жената. Избора на подходящ подарък за любимата, майката или просто близка приятелка, може да бъде голямо предизвикателство. Ето и нашите предложения за подаръци, според зодиакалния знак.

Овенoven

Жената овен е пълна с енергия. Представителките на този зодиакален знак са мултифункционални личности. Понякога цялата тази забързаност и хаос в живота им е прекалена и те се нуждаят от малко глезотийки. Подходящ подарък за жените от зодията овен, би бил един ден в СПА центъра.

Телецtelec

Жената телец е чувствена и ведра. Тези жени обичат удобен и уютен дом, обичат да са притежателки на неща, които да ги накарат да се почустват като царици, поне в дома си. Подходящи за тях са сет от ароматни свещи.

bliznaciБлизнаци

Жената близнаци е непостоянна и променлива. Със сигурност сте забелязали как жените близнаци движат ръцете си, когато започнат да обясняват нещо. Можете да изберете стилна гривна за енергичните представителки на зодията.

Ракrak

Жените раци са сладки и сантиментални, въплъщение на женствеността. Подходящ подарък за тези дами е парфюм, отразяващ същността им.

Лъвlav

Както при истинските лъвове, така и при жените представителки на тази зодия гривата е изключително важна. Независимо дали косата на тези жени е дълга или къса, те обичат тя да изглежда добре. Можете да ги изненадате приятно с комплект грижа за косата.

Деваdeva

Жената дева е практична и организирана. Често пъти се случва денят и да е изключително напрегнат, за това можете да и подарите масажираща ваничка за крака.

Везниvezni

Перфектния подарък за жените везни от всички възрасти е изтънчена кутия вкусни шоколадови бонбони. Известни с нерешителността си, представителките на зодията едва ли ще се колебаят дълго кой вид бонбони да опитат първо.

Скорпионskorpion

Жената скорпион е безстрашна, решителна и интригуваща. Подходящ подарък за този тип жени са един чифт изискани кожени ръкавици в черно.

Стрелецstrelec

Жената стрелец е авантюрист, готова винаги за нови срещи, нови места и нови емоции. Чудесен подарък за този тип жени, би била една красива дизайнерска чанта.

Козирогkozirog

Жената козирог е едновременно сладка и сериозна. Подходящ подарък би бил един изтънчен портфейл, където разумно да съхранява парите си.

Водолейvodolei

Жените представителки на тази зодия са с отворен ум и са изключително необичайни. Подарявайки им тоалетна вода с нестандартен аромат, те ще останат доволни.

Риби241624id1_BC_Teaser_1Sheet.indd

Представителките на зодия риби са замислени, замечтани и състрадателни. Тези жени са привлечени от мистиката, която им позволява да открият своята вътрешна мъдрост. Подходящ подарък за тях би бил книга, отговаряща на интересите и художествената им натура.

Това бяха нашите предложения, за представителките на зодиакалните знаци. Ако сте забравили да купите подарък или сте се сетили в последния момент, можете да спасите положението с един красив букет или нещо малко от сърце.