Организирайте си ден с момичетата

Личният и професионалният живот могат да предизвикат стрес и излишно напрежение между Вас и семейството или колегите Ви. Всеки човек, особено жените, чустват необходимост от изживяването на различни емоции и прекъсване на сивото ежедневие. Един ден, прекаран с приятелки навън, може да осигури голяма доза забавление и облекчаване на стреса. Ако бъдат добре планирани, Вие и приятелките Ви можете да се възползвате масимално от тези момичешки дни.

Планиране

1.Определете ден, в който ще се срещнете във Вашия или в дома на някоя от приятелките Ви. Всяка да си носи аксесоари и дрехи и се пригответе всички заедно за предстоящия ден. Споделянето на грим, аксесоари и дрехи помежду ви, както и различните съвети от всяко момиче, могат да бъдат изключително забавни и зареждащи с положителна енергия.

2.Отидете на кино и изберете някой романтичен филм. Сядайки в кино салона с приятелки, за да гледате нещо различно от ужаси, екшъни и фантастика, е едно романтично бягство от действителността.

3.Отидете заедно на вечеря в някой нов ресторант. Пробвайте непознати и екзотични места и храна. На пръв поглед незначително нещо като посещаването на нов ресторант, може да Ви презареди и да направи деня Ви по-забавен.

4.Отидете на пазар! Посетете мола или някой търговски център, разгледайте и си купете някой нов аксесоар или дреха. Дори ако не разполагате с много пари, разглеждането и обсъждането на новите модни тенденции може да бъде много интересно, а все ще намерите някой лев за нов чифт обици например.

Момичета с много покупки.5.Отдайте се на разкрасителни процедури. Махнете си грима, развалете прическата и лака, които сте си направили заедно по-рано. Това е шансът Ви да посетите някой салон за красота и да излезете чисто нова от там. Освен това ще научите нови клюки от служителките в салона, ще имате време да си говорите и шегувате помежду си.

6.Посещение на СПА център. Отпуснете се в ръцете на професионални масажисти. Заедно с приятелките Ви ще се почуствате презаредени и ще освободите натрупания стрес.

Момичета на спа процедури.Съвети и предупреждения

  • Определете датата на Вашата среща, така че да е удобна на всички.
  • Направете списък с интересите на всяка от приятелките Ви, това ще улесни планирането на деня Ви заедно.

Без значение с колко момичета ще организирате Вашия момичешки ден, важното е да се чуствате добре в тяхната компания и да си прекарате един незабравим ден, който да повтаряте поне веднъж в месеца.