Очарователен дует на баща и малката му дъщеря по хавлии побърка интернет

Много родители ще потвърдят: бебетата са най-хубави вечер след къпане – когато са чисти, спокойни и готови за прегръдка преди лягане. А очарователното видео, което стана вирусно, само потвърждава този факт.

Видеото е публикувано онлайн от майката. Оказа се, че всичко е случайно – съпругът й е взел дъщеря си, увита в кърпа, в прегръдките си и решил да организира “концерт” пред огледалото след къпане. Но той дори не подозирал, че резултатът просто ще взриви интернет.

Дуетът, който спечели сърцата на милиони

Trina Wesson сподели в Twitter удивителния си видеозапис на съпруга си, заедно с двугодишната си дъщеря Mayla, пеейки популярната песен Maroon 5 „Girls Like You“. Всъщност, бебето дори не пее – но изкуството й да си отворя устата с музиката и в същото време удивителната гримаса просто спечели потребителите на социалните мрежи. След публикуването на видеото повече от 15 милиона души са го гледали и са коментирали повече от 86 000 пъти. С една дума, възхитителният дует на баща и дъщеря просто спечели сърцата!

Постът беше пълен с коментари като: “Мога да го гледам отново и отново”, “Сърцето ми се разтапя” и “Това е най-сладкото нещо, което някога съм виждал.”

Дори и вокалистът на групата Maroon 5, Адам Левин, не можеше да не харесва и сподели ​​сладко видео в неговия профил.