Нова светска двойка – Благо Георгиев и Златка Райкова

Русата сексбомба Златка Райкова и бившият футболист Благой Георгиев са двойка!

Това разкри самият бивш български национал по повод слуховете за двамата, които плъзнаха през лятото.

“Влюбени сме! Със Златка сме заедно от месец и не мисля, че правим нещо лошо. Държа да отбележа, че аз от половин година не съм с Есмер, а тя е разделена с Георги от близо 4 месеца. Докато излизахме в една компания с Георги, между мен и нея не е имало нищо. Любовта ни пламна впоследствие”, призна откровено Благой Георгиев пред “България днес”.

Райкова се сгоди за бившия си приятел в предаването “Като две капки вода”, но явно любовта между двамата не е просъществувала. Прясно разведеният футболист и Златка Райкова са почти неразделни. Дори в момента новата светска двойка отмаря заедно в един от топхотелите на спа курорта Велинград.

Преди това Джизъса и сексбомбата посетиха родното Черноморие в компанията на приятели, а Благо изглежда, бързо се е сдушил с най-близката дружка на блондинката – гримьора Цецо Андреев, с когото често пуска общи снимки в социалните мрежи.

“Любовта не пита. И двамата са преживели много в това отношение и дано след толкова неуспешни връзки най-накрая са щастливи заедно”, надяват се близки на новоизлюпените гаджета.

Източник: iwoman.bg