Нова процедура по уголемяване на бюста набира популярност

Няма жена, която да не иска да прикове към себе си всички погледи, когато излезе на улицата.

В стремежа си към усъвършенстване представителките на нежния пол се подлагат на зверски диети, ходят на антицелулитни масажи, спортуват в залата, вдигат тежести, а понякога прибягват до пластични операции, за да увеличат някои части от тялото си.

Най-популярни са операциите по увеличаване на бюста. Но има дами, които не знаят какво искат. Днес желаят гърдите им да са големи, а утре – отново да са малки… Специално за тях се е погрижил хирургът от Ню Йорк д-р Норман Роуи.

 

Вдъхновен от японската мода Bagel Head (понички на челото), той е измислил как да зарадва жените, които искат да блеснат с пищно деколте, но само за една нощ. Процедурата е много проста – в гръдните жлези се инжектира разтвор от вода, млечна киселина и електролити, който добавя обем. Така само за 20-ина минути бюстът се увеличава с два размера. И възвръща нормалния си видслед 24 часа. Звезди като Кендъл Дженър и Майли Сайръс са полудели по тази процедура.

Според някои специалисти обаче, интервенцията е много опасна. “Иглата, с която се вкарва разтворът, е достатъчно голяма, за да предизвика кръвотечение. След убождането може да се образуват големи синини, а във вътрешността – хематоми. Освен това липсват клинични изследвания, които да покажат как физиологичният разтвор влияе на гръдните тъкани и клетки”, коментира пластичен хирург от Лондон.

Източник: jenata.blitz.bg