Нова мода за… Усмивки в Инстаграм

Явно в днешно време не е достатъчно просто да се усмихнеш и да застанеш естествено, за да се получи добра снимка за социалните мрежи. Днес модели и блогърки измислят какви ли не хитрини, за да направят снимките си по-перфектни и интересни.

В момента поредният трик за красива снимка е завладял Инстаграм. Цялата идея е… просто да затворите очи и да се усмихнете. Край на примижаването заради досадното слънце, край на чуденето накъде да гледате, ама точно как да гледате…

Просто затваряте очи и се усмихвате широко. Моделите твърдят, че по този начин даже бръчките се изглаждат, а снимките изглеждат по-земни и непринудени. И все пак много хора се чудят (ние включително) защо точно сега тази усмивка придобива толкова голяма популярност.

„Сигурно така показват сенките си“, предполага една жена. „Защото се страхуват от горгоната Медуза. Ако я погледнат, ще се вкаменят “, шеговито добавя втора. Каквото и да е причината, ние ви предлагаме да видите примери в нашата галерия и да прецените сами за себе си дали ще пробвате този тип селфи.

Източник: Dama.bg