Изберете си една космическа фея и разберете кои сте

Искате да знаете повече за себе си и живота си? Направете този прост тест. Основната снимка показва четири феи. Изберете любимата си и прочетете тълкуването.

Резултатите ще дадат много ценна информация.

1. Розова / Червена фея

Вие сте сериозен и активен човек, с достойнство устоявате на всякакви удари на съдбата. От страни, правите впечатление на гъвкава личност със стоманен характер. Само близките хора знаят за вашата чувствителност и уязвимост. Сега сте привлечени от житейски комуникации, нови познанства. Вашата интуиция е много добре развита, но хората около вас не слушат вашите прогнози. От време на време се сблъсквате със ситуации като “Аз ви казах”. Хората ви молят за съвет и въпреки че би било по-лесно да им кажете това, което искат да чуят, казвате твърдата истина в лицето им.

2. Зелена фея

Вие обожавате природата и самотата. Като интроверт по природа, вие се възстановявате, оставайки сами и се възхищавайки на красивите пейзажи. Сега има преходен период в живота ви, но вие категорично се противопоставяте на промяната. Позволете си да се слеете с потока – и всичко ще се регулира от само себе си.

3. Пурпурна фея

Вие сте замислен и спокоен човек, но обичате да се въртите. Търсите проблеми, където няма такива, и по този начин усложнявате живота си. Вие се грижите за благополучието и щастието на другите, но забравете за собствения си комфорт. Отделете време да разберете себе си, да бъдете сами, да възстановите реда в мислите си. Сега съдбата ви дава много възможности за подобряване на живота като цяло. Не се страхувайте да поемате рискове, пристъпите към действия. Време е да използвате ума и таланта си по предназначение.

4. Синьо-зелена фея

Ти си мил, весел и безразсъден човек, обичащ любовните приключения. Често се смеете, шегувате и създавате впечатление на много шумна и неспокойна личност. Приятели ви ви обичат, заради веселия нрав. Вие сте общителен, често се оказвате в неприятни и дори опасни истории. Обаче, никакви превратности на съдбата няма да ви накарат да се превърнете в сух и безсърдечен човек. Сега съдбата ви предизвиква. Имате всички възможности и сила да издържите теста. Победата ще укрепи вярата в себе си.