Невероятни снимки на неща, които няма да повярвате че съществуват

Една интересна галерия с доста странни неща…

Пътни платна

Това се е случило в Япония през 2011 г. по време на едно от земетресенията. Две платна на пътя след земетресението се разместват, защото и нивата на земята се променят. Вероятно сте забелязали качеството на японския асфалт, защото дори не се е напукал.

Отпечатъци е дървен под

Тази снимка показва мястото, където един стар монах се моли всеки ден на едно и също място повече от 20 години! Трудно е да се повярва, че дървото наистина може да бъде оформено по този начин, но може.

Замръзнал океан

Температура по ниска от -2 градиса е нужна, за да замръзне океанската вода. Тук виждате нещо уникално – човек на кон се чувства сигурен на океанската повърхност.

Едно голямо фламинго

Тук има едно огромно фламинго, което се е образувало от хиляди истински фламингота. Това е може би най-добрият пример за колективно мислене, което до сега се изследва активно от зоологията.

Розовото езеро

Наситения розовият цвят на водата в това езеро се дължи на необичайна концентраця на специална сол. Това е езерото Реба, което се намира в Сенегал. За съжаление, скоро ще стане прозрачно поради огромното количество незаконни миньори на сол.

Добре дошли в Ада

Това не е входа към ада, както може би си помислихте. Това е просто новопостроена станция на метрото, направена от шведски дизайнери. Можете да проверите, когато посетите Стокхолм.

2 небета – без земя

Тази снимка е направена в Боливия в известната солена пустиня, наречена Salar de Uyuni. Това е може би най-доброто място да направите прекрасни снимки и да видите красотата на природата.

Призрачните дървета

Тези дървета бяха заснети в Пакистан, след многото наводнения. Хиляди паяци се изкачваха нагоре по дърветата, за да направят невероятни паяжини.

Невероятен цвят на леда

Езерото Байкал в Русия се смята за най-чистото езеро в света. Чудесен смарагден лед се образува, когато времето е хубаво, което е чудесно за фотографията. Преди да го отидете, не забравяйте, че може да се види само в северните части на езерото.