Нещата, които бъдещият ми съпруг трябва да знае задължително

Не очаквам да останеш същия завинаги

Нормално е, всички се променяме. Един ден ще бъдем различни, няма да сме тези, които бяхме при запознанството ни. Възгледите ни ще са различни. Аз искам да израсна с теб и да се влюбвам в теб отново и отново.

Аз ще съм твоят най-голям критик, но и голямото ти вдъхновение

Винаги ще те подкрепям, но и ще те съветвам. Аз ще съм твоят най-голям фен.

Ще имаме кучета

Така трябва да е, за да се научим заедно да се грижим за другиго.

Няма да се състезавам с миналото ти

Имал си връзки и преди. Имаш спомени, които не очаквам да унищожиш. Те всички са имали някаква цел. Важното е, че сега ти си мой, а аз съм твоя. Единствено това има значение.

Ще е голяма чест да съм твоя жена, но това няма да е моята самоличност

Аз се гордея, че съм част от живота ти, но да съм твоя жена не означава, че няма да съм себе си. Аз съм си аз. Нека бъдем честни: именно това бе причината да пожелаеш да се ожениш за мен, нали?

Приключенията ни няма винаги да са така грандиозни, както си си представял

Понякога те ще представляват пътувания до магазина, за да напазаруваме или да заредим бензин. Но се надявам личният ни живот да си остане такъв и винаги да е вълнуващ.

Плача на най-глупавите неща

Наистина! Правя го дори и на реклами, на истории на приятелите ми или на нещо друго и малко. Просто ела при мен и ме прегърни…

Не е нужно интересите ни да са еднакви

Аз се вълнувам, когато разбера, че нещо те интересува, защото ми харесва да знам какво те вълнува. Няма как да обичаме едни и същи неща, а и би било глупаво да си го мисля. Важното е, че ме интересува това, което би могло да те зарадва. 

Майка ми ще се отнася към теб, сякаш си нейно дете

И да, знам, че това няма как да ти хареса. Но опитай се да я опознаещ, защото тя е най-невероятният човек в живота ми.

Не искам да се отказвам от нас, колкото и трудно да е, колкото да се караме и колкото да сме инатливи

Не искам да си лягам ядосана. Животът е непредсказуем и никога не знаеш дали това няма да бъде последното нещо, което си ми казал…

Ти си най-добрият ми приятел

Чувствам се сигурна в това да се омъжа за теб. Не бих го направила с друг. Ние се подкрепяме и си имаме доверие. Ти не си случаен, на теб искам да кажа всичките си тайни. Ти си този, който нямам търпение да видя и съм благодарна, че те имам.

Надявам се ти да си моята сбъдната мечта 

Щом се омъжвам за теб, то ти би трябвало да си точно такъв, каквато съм и аз – луд по свой собствен начин. Бих била единствено с човек, който е толкова абсурдно шантав, колкото съм и самата аз.

Източник: Dama.bg