Експеримент: Как реагират мъжете, когато виждат едно и също момиче като сервитьорка и като модел

Някои поговорки са изключително верни, като: “Не съдете книгата по корицата“. Въпреки това, трябва да се признае, че преди да опознае жената по-добре, повечето мъже първо гледат на нейната физика.

Очарователен модел реши да провери колко е важен физическия облик на човека. Първо се опита да флиртува с един мъж, като играеше срамежлива сервитьорка, после се върна при него с истинската си визия. Ето какво се случи:

Сервитьорка срещу Моделка

За този експеримент, момичето избра един случаен мъж, който седеше сам в кафенето. Красивият модел беше облечна като истинска сервитьорка с шапка, покриваща косата й, носеше очила, много лек грим и ежедневни дрехи. 

След като взе поръчката му, “сервитьорката” попита момчето дали може да й помогне да се опознае града. Преструвайки се, че е срамежлива, тя му каза:

Аз съм нова в града. И си помислих, че може би ще можеш да ми покажеш какво има наоколо или да отидем да гледаме филм заедно?

Но младият мъж отказа:

Съжалявам, сега съм малко зает, така че …

Няколко секунди по-късно към същия тип се приближи привлекателно момиче с красиво фризирана коса и с прозрачен топ. Тя го попита дали може да седне на масата му.

Мъжът се съгласи и само няколко минути по-късно вече питаше за среща! О, колко бе изненадан, когато „моделът“ му призна, че всъщност е срамежливата сервитьорка.

Trap!

По-долу можете да видите видеото на този странен социален експеримент.