Неочаквани факти за любимите ни филми

Има много интересни подробности в любимите ни филми, които бихте могли да забележите, само ако сте ги гледали наистина внимателно.

В тази статия ще намерите 15 интересни факта за любимите ни филми.

Създателите на “Запознай се с нашите”/ Meet the Fockers/ наистина трябвало да докажат факта, че човек с това фамилно име- Гейлорд Еблю, действително е съществувал. В противен случай филмът нямало да бъде излъчен, поради приликата между това фамилно име и неприличната дума.

Докато работели върху “Пазителите на галактиката”, творците трябвало да прекарат 4 месеца, за да намерят касетофон Sony Walkman с оригиналните оранжеви слушалки на MDR-3L2.

В “Плет над кукувическото гнездо”, много от пациентите са били наистина пациенти с психични отклонения.

В третия сезон на Шерлок можете да видите семейство Холмс – родителите на Шерлок и Микрофт. Това са истински родители на Бенедикт Кумбърбъч.

Наблюдателните фенове забелязаха, че във филмите “Avengers: Age of Ultron and Thor: Ragnarok“, Тор има плитка в косата. Не е известно защо, но една от теориите е, че в този момент Тор смята, че брат му Локи е мъртъв е и плитката е начин да го почете.

Ед отишъл в снимачната площадка на Snatch, за да работи като пазач. Но Гай Ричи го видял и му предложил роля във филма.

Няма начин да знаете със сигурност дали Джак Доусън е истински пътник на Титаник. Но една от версиите казва, че той е 23-годишен мъж, който е член на екипажа. Той носил въглища до пещите на кораба. За съжаление, любовната история между Джак и Роуз в филма на Джеймс Камерън, “Титаник” е измислена. Но известната снимка по-долу няма нищо общо с истинския Джак Доусън. Това е неидентифициран тийнейджър от 20-те, който прилича много на Ди Каприо.