Неговата целувка ще ти разкаже всичко

Може и да си имала невероятен, потресаващ секс, но колко потресаващи целувки помниш? Блогърът Джеймс Уудруф разказва какво означава мъжката целувка.

Целувката, за разлика от секса – е акт на любов, който не се определя от качеството на изпълнението. Същността му е риск. Това е този момент, в който за първи път оставаш насаме с обекта на желанията си и се чувстваш уязвим и смутен. Защото именно с целувката изчезват всички граници.

Запомних първата си целувка. Казваше се Наталия, живееше близо до нас. Ден или два преди 13-ия ми рожден ден тя звънна на вратата, за да ми пожелае весело изкарване. След неловкото мълчание ме покани на кино. Не знам какво ми хареса в нея или дори какво я е накарало да дойде до нас, но тогава през цялото време си мислех за момента, в който двамата ще отидем на кино.

И този момент дойде. Седнахме един до друг. Предложих й пуканки. Тя отказа и продължи да гледа напред, към празния екран, без да обръща глава към мен. Седяхме на сентиметри разстояние, без да се поглеждаме. Когато филмът започна, Наталия хвана главата ми с ръце и ме целуна.

Не всички мъже изразяват на глас чувствата си. Някои чувства могат да се изкажат единствено с докосване.

Това беше първата ми целувка. И затова не знаех какво да правя. Но ми хареса. Тази целувка не беше изобщо прекрасна – неопитността ни и нейните брекети си казаха думата, почувствах в устата си вкус на кръв и хукнах към тоалетната.

Първата целувка е незабравима. Това е страх пред неизвестното и желание да го почувстваш. Да усетиш по-силна връзка между теб и другия човек, отколкото можеш дори да си представиш.

Има различни целувки…

Първата целувка. Чиста проява на любопитство, интерес. Тя започва на шега, като игра и едновременно е малко плашеща. Още не са ясни докрай границите. Затова, първата целувка е опит да разбереш къде започваш и къде завършваш ти и къде започва партньорът. Чувството за тайнственост и в същото време спокойствието, което те обзема, безопасността, са окриляващи.

Целувката на чистата страст. Това е тази целувка, която изисква, настоява и не може да чака. Агресивна и дразнеща. Това е целувката, от която чувствата излитат на максимум. И това е същата тази целувка, която виждаме по филмите и която оставя в нас усещането, че нещо сме пропуснали в живота си, ако не сме имали такова преживяване.

Когато мъжът целува жена, може да го опише като силен удар при сблъсък.

Целувката „толкова ми липсваш“. Мисля, че това е най-важната целувка, която мъж може да подари на жена. Не всички мъже говорят на глас за чувствата си. Някои усещания могат да се изкажат само с докосване.

Когато мъж те целуне, защото си му липсвала, това е прегръдка, която те обгръща цялата. Двамата можете да се изгубите един в друг. И остават само безброй мисли, изблици на чувства, смелост, надежда, приемане на другия, доверие и увереност. На кого принадлежат – не можеш убедено да кажеш.

Когато мъжът целува жена, може да се опише като силен удар при сблъсък. Двете противоположни енергии се сливат до изхвърчане на искри. И в тези искри, в този взрив на емоции мъжът е абсолютно честен в чувствата си към жената и в това какво място заема тя в живота му.

Източник: cosmopolitan.bg