Навиците на жените, които изнервят мъжете

Въпреки че някои момчета първо оценяват момичето по външния вид, поведението играе много по-голяма роля в дългосрочен план.

Ядене от неговата храна

Желанието да опитате от пържените картофи на мъжа може да го издразни по няколко причини. За начало той може да бъде с притежателен характер. Или може би по-малкото количество храна в чинията  да го накара да се чувства гладен. Ако искате пържени картофи, просто ги поръчайте сами.

Подреждане на пространството му

Колкото и да мисли една жена, че това е бъркотия, обикновено е система от мисловно поставени предмети, която работи при мъжете. Подреждането на нещата на мъжа често води до излишни скандали: след като сте се намесили в пространството му, той вероятно няма да може да намери нищо.

Излизате често

Независимо от факта, че някои мъже като и жени, които знаят как да се забавляват, прекалена любов към алкохола, тълпата на партита и нощните приключения може да не бъде разчетена не добре от мъжа със сериозни намерения за вас.

Клюките

Непрестанното желание да се клюкарства – как изглеждат другите и какво става с любовта им е просто досадно. Това също кара мъжа да се чуди дали говориш и за него зад гърба му.

Неподходящото облекло

Всички искаме да изглеждаме безупречни, дори и по време на случайна разходка в парка. Но некомфортните високи токчета и тесни рокли най-вероятно няма да бъдат оценени, ако вашият човек трябва да ви носи и да ви слуша, да се оплаквате за това през цялото време.

Превземане на цялото пространство с вашите неща

Ако заемате цялата баня с безброй продукти и използвате цялото гардеробно пространство за вашите дрехи, вашият мъж вероятно ще бъде безпомощен. Той дори може да се почувства обиден: изобщо не използвате повечето от вашите неща и сега той трябва да се справи с малкия рафт, който сте оставили за него.

Плач без причина

Женските сълзи са в горната част на списъка на мъжете. Те обикновено не знаят какво да правят, особено ако няма очевидна причина за плача. Ако това поведение стане систематично, с времето това ще предизвика дразнене, а не съчувствие. Ако използвате сълзи, за да се опитате да спечелите аргумент, това само ще подкопае доверието му и ще ви остави разочарование.

Приготвяте се с часове

Ако отнеме много време, за да се подготвите за излизане и нарушите обещанията, мъжете ще започнат да ви нямат доверие за точността и отговорността ви. Вероятно няма да забележи новата ви прическа, ако трябва да чака с часове, докато се нагласите.

Задаването на подвеждащи въпроси

Винаги е трудно, когато една жена пита дали изглежда красива, дебела или стара. Тези въпроси обикновено поставят мъже в ъгъла: такива въпроси обикновено имат само един правилен отговор.

Ангажиране на другите в аргументите ви

Когато се опитват да разрешат проблем, като се допитват до мнението на приятели или родители, жените обикновено губят авторитета си и оставят мъжете да се чувстват разочаровани: вашите лични проблеми трябва да останат между вас двамата.

Също така…

Не е тайна, че мъжете обичат с очите си. Затова не забравяйте личната хигиена и се постарайте да изглеждате винаги най-добре. Например, изключително стегнатото бельо не само ще ви е много неудобно, но и ще разруши целия ви вид. Ако имате нужда от няколко секунди, за да поправите дрехите си или да освежете, извинете се. Не го правете на публично място. Останете мистериозно красиви.