Напитка от мед, лимон и канела ще ви помогне да загубите 3,5 кг за седмица

Хората, които имат проблеми с излишните килограми, могат да изберат това естествено домашно лекарство, което е в състояние да им помогне да се оттървът от излишната мазнина и също така има положително въздействие върху цялото тяло.

Тя се състои от натурални храни, т.е. суров мед, лимон и канела. По-долу можете да проверите процеса на подготовка.

Рецепта

Съставки:

Купичка канела на прах
Сок от половин лимон
Чаша мед
Чаша топла вода

Приготвяне:

Сложете канелата в чаша и добавете лимоновия сок и меда. Разбъркайте добре съставките, за да получите хомогенна смес, след което добавете водата и разбъркайте отново.

Използвайте:

Пийте сместа сутрин преди закуска.

Ползите от лечението

Когато се смесват заедно, лимона, меда и топлата вода подобряват храносмилането, премахват токсините и насърчават загуба на тегло. Нещо повече, пектинът в лимонов сок е известно, че удължава насищането и предотвратява апетита.

Когато я пиете редовно, тази напитка ще допринесе за по-алкална среда в стомаха ви, която ще стимулира разграждането на мазнините. Не на последно място, канелата ще регулира производството на инсулин и разграждането на въглехидратите. Също така ще подобри асимилацията на хранителните вещества и ще предотврати качването на излишни килограми за по-дълъг период от време и по този начин ще намали шансовете за преяждане и увеличаване на теглото.