Най-страстните зодиакални съвпадения

На определени знаци са присъщи някои черти на характера, благодарение на които на тях им е много по-лесно да изпълнят отношенията си със страст.

Ако сте любопитни да разберете между кои знаци на зодиака се получават най-страстните и здрави двойки, тогава четете нататък.

Всеки зодиакален знак се отнася към една от четирите стихии: огън, земя, вода и въздух. Стихиите помагат да се определи нивото на съвместимост между двамата партньори. Но, въпреки това този показател не трябва да се приема като гаранция. Съществуват много други фактори, определящи съвместимостта на двама души като двойка.

Но, също така, не се струва да отричаш влиянието на астрологията, когато става въпрос за продължителност и здравина на отношенията. Ако и двамата партньори се отнасят към една и съща стихия, това изобщо не означава, че отношенията им гарантирано ще се получат или пък няма да се получат.

Дева (23 август – 22 септември) и Скорпион (23 октомври – 22 ноември):

Девите са перфекционисти, които винаги обръщат внимание на детайлите. Те считат, че всяка задача трябва да се изпълняват перфектно и винаги се стремят към това. На свой ред страстта им се съчетава добре със страстта на Скорпиона.

Водолей (21 януари – 18 февруари) и Везни (23 септември – 22 октомври):

Представителите на тези зодиакални знаци са привлечени един към друг, защото и двата знака се стремят към хармония и равенство. Водолеите притежават остър ум и се намират в постоянна борба за благото на хората, което идеално подхожда на Везните и на техния стремеж към справедливост и равенство.

Лъв (23 юли – 22 август) и Овен (21 март – 19 април):

Лъвовете сами по себе си са изключително горди, но с това са наясно много хора. В някои случаи гордостта и самодоволството им могат да застрашат връзката. Но… Точно Овенът е този, който ще се справи с Лъва. Та нали в крайна сметка и двете зодии са еднакво страстни.

Рак (22 юни – 22 юли и Телец (20 април – 21 май):

Раците много добре разбират, както собствените си чувства и емоции, така и чуждите. Те търсят дълга връзка, която ще им подари надеждност, чувство за безопасност и щастие. В отношението с Телеца присъства именно тази стабилност, постоянство, преданност, така необходими на Рака.

Скорпион (23 октомври – 22 ноември) и Риби (19 февруари – 20 март):

Скорпионите са много страстни, емоционални и отмъстителни личности. Рибите, сами по себе си също са много емоционални, но за разлика от Скорпионите – са по-позитивни. В отношенията между тези два знака ще има прекрасен баланс на позитивността и негативността.

Близнаци (22 май – 21 юни) и Стрелец (23 ноември – 21 декември):

С Близнака винаги е весело, защото той е пълен с енергия и е дружелюбен. Въпреки това, на представителите на тази зодия им е трудно да поддържат отношения заради хаотичността и страха от обвързване. Стрелците от своя страна разбират това, защото и те не са фенове да се товарят с някакви си задължения. В отношенията на тези два знака ще има много свобода, а също и взаимно уважение и доверие.

Козирог (22 декември – 20 януари) и Дева (23 август – 22 септември):

Козирозите са амбициозни и методични личности, които се разбират добре с Девите, отчитайки техния перфекционизъм. Представителите на тези зодиакални знаци разбират, че има определен процес, който е нужно да се следва. Козирогът и Девата работят съвместно върху това, все едно са добре смазан механизъм.

Везни (23 септември – 22 октомври) и Близнаци (22 май – 21 юни):

На Близнаците постоянно са им нужни силни чувства и драма, което в някои случаи води да това, че те си навличат неприятности. Затова пък Везните са миротворци. Могат да се справят с тази бъркотия, която оставят след себе си Близнаците.

Риби (19 февруари – 20 март) и Козирог (22 декември – 20 януари):

Връзката между тези два знака на зодиака е здрава, защото противоположностите се привличат. Рибите са мечтатели, докато Козирозите – реалисти. Отношенията им се получават заради баланса между идеализъм и реализъм.

Стрелец (23 ноември – 21 декември) и Водолей (21 януари – 18 февруари):

Стрелците не могат да стоят дълго време на едно място. Водолеите са свободомислещи интелектуалци, които мразят, когато някой по някакъв начин ги ограничава или спира. Точно затова представителите на тези две зодии могат да намерят общ език помежду си.

Източник: cosmopolitan.bg