Мъжкото мнение: какво е това – идеалната женска външност?

Както знаете, не винаги възгледите на мъжете относно някои тенденции в областта на красотата съвпадат с мнението на жените. 

За да бъдете популярни сред представителите на по-силния пол, не е необходимо да имате изразени скули, огромни очи или пълни устни. Не по-малко привлекателни за тях са момичетата със сладки, понякога детински черти на лицето: румени бузи, малък нос или тънки устни. Говорейки за перфектния грим и прическа, можете да проследите определен модел. Огромното мнозинство от мъжете предпочитат момичета с:

МИНИМАЛНОТО КОЛИЧЕСТВО КОЗМЕТИКА НА ЛИЦЕТО

Всеки мъж иска да види до него привлекателна жена, която не се крие зад дебел слой козметика. Научете как да скриете недостатъците и да подчертаете предимствата, без да използвате ярки цветове. Обърнете внимание на “голия” грим: светла основа, кафява спирала, кафеви сенки за очи и лек розов цвят червило са чудесна възможност за всяко момиче.

БЛЯСЪК НА УСТНИТЕ

Лъскавите устни буквално обичат членовете на противоположния пол. Такава козметика визуално прави устните по-пълни и създават ефекта на влагата, привидно подсказва: време за целувка. Но не прекалявайте с използването на този вид козметика: прекалено лепливи или мазни устни могат да причинят обратен ефект. 

ЧЕРВЕНИ УСТНИ

Това е погрешно мнение, че червеното червило не е за всеки. Червеното е цветът на страстта и яркостта. Той има много нюанси, които отговарят на различни видове външен вид. Доказано е, че една жена с червено червило на устните си се чувства по-уверена и привлекателна, което на подсъзнателно ниво предизвиква съчувствие и интерес сред членовете на противоположния пол. 

ГЛАДКА И ЛЪЧИСТА КОЖА

Здравата кожа винаги е била знак за красота и младост. Учените са доказали, че на инстинктивно ниво мъжете са привлечени от жени с нормална, добре поддържана кожа и блестяща коса. За да бъде кожата лъчиста, не се отказвайте от използването на бронз.

ДЪЛГА БЛЕСТЯЩА КОСА

Тя е показател за здравето на жената. Ако дължината зависи от личните предпочитания на всяко момиче, структурата на косъма трябва да е гладка и блестяща. Цвят, на свой ред, – най-естествения.