Мъжете си признаха как усещат интимните части на различните жени

Когато стане дума за секс едва ли има човек, който да остане безпристрастен.

За интимните ласки има много какво да се напише и прочете. И сякаш винаги има още какво да се попита, да се научи и да се разбере.

Но каквото и да сме прочели, каквото и да се преживели все има някой странен въпрос, който да ни измъчва.

Е, сега решихме да дадем отговор на още един неудобен въпрос, а той е „Вярно ли е, че само с пениса си мъжете могат да усетят разликите между вагините на жените, с които спят?”.

Оказа се, че да… но не съвсем.

Уролози от Южен Илинойс решиха да направят масово допитване до мъжете за това как усещат вагините на жените, с които спят.

Безспорно представителите на силния пол се обединяват около тезата, че разлика има. Всяка една интимна женска част е уникална сама по себе си.

„Разликата идва във вида, еластичността на кожата на срамните устни, дали вагината е стегната или не, дали дамата  достатъчно овлажнена по време на секс и всичките други физиологични аспекти”, поясниха уролозите.

Все пак мъжете си признават, че що се касае до овлажняването на жената това не е чак толкова важно.

„Този момент зависи от това до колко е възбудена една жена, но не само. Да си признаем понякога това се дължи и на конкретен момент – дали е болна, дали е преди или след цикъл, дали е притеснена и какво ли още не. Има жени, които колкото и да са възбудени не могат да се овлажнят по естествен път, но спокойно дами има лубриканти”, казват повечето мъже, участвали в прочуването.

Силният пол обръща внимание и на еластичността на женските интимни части. „Да, има тесни и широки, има ръбести или „пухести”. Все пак това зависи и от цялостния вид на тялото на жената. Трябва да си признаем, че хърбестите жени не са с „удобни” вагини. Не че пухкавелките са за предпочитане, но златната среда е съвсем друго нещо. И за да ви успокоим преди да започнете да се притеснявате – спокойно, това усещане го има само при първоначалното проникване. След това всичко тръгва по мед и масло и забравяме дали пенисът ни влиза комфортно или не”, споделят повечето мъже.

И като цяло – да, мъжете усещат разликите в женските вагини, но всички те са категорични, че обръщат внимание на едно единствено нещо, което е изключително важно за тях по време на секс.

„Нас не ни вълнува вида, еластичността или овлажняването на вагината ви. Не ни вълнува и дали сте слаби, дебели, ниски или високи. Щом сме си легнали с вас значи сме видели нещо красиво и привлекателно във вас. Важното е да не забравяте – хубавият секс е най-вече усещане. Ако вие се чувствате секси с нещата, които правим под завивките, ако показвате, че изпитвате истинско удоволствие от това, което правим, то сте уцелили десятката. Точно това ни побърква. Продължавайте в същия дух”, категорични са мъжете.

Източник: jenata.blitz.bg