Кои 7 женски качества ще завладеят сърцето му на мига?

Всички сме чували, че мъжете са от Марс, а жените от Венера.

Едва ли има човек на този свят, който не бил дал мило и драго да разгадае лесно и безпроблемно противоположния пол. Каквото и да си говорим нека си признаем – това е трудна работа. Но не и съвсем невъзможна.

Сега обаче решихме да ви разкрием как всяка жена може да има шанс за щастлив личен живот. Тайната се крие в няколко женски качества, от които мъжете остават силно впечатлени и налитат като муха на мед. Затова дами, ако имате някоя от изброените качества то честито и на вас, че сте супер жена, която лесно привлича мъжете, но честито и на мъжа до вас, че ви е срещнал.

Силният пол си призна, че има точно седем черти в жените, по които са луди и като нищо се влюбват в дамите, които ги притежават.

Увереност

Ако едно момиче е в състояние ясно да изрази мнението си и да заяви определени желания, това е огромно плюс. Никои мъж не харесва жена, която е несигурна и не може да вземе решение. Друго си е уверената жена, която знае какво точно иска. Тук обаче не говорим за прекалена самоувереност – затова дами, внимавайте да не преминете тънката граница.

Променливост

По-точно – дами, фокусирайте се върху напредъка си. Няма нищо по-хубаво от жена, която иска да бъде по-добра версия на самата себе си във всеки момент. Тук не говорим за непостоянство, а за развитие. Мъжете харесват мотивирани и устремени жени, защото това ги кара и те да бъдат все по-добри и по-добри. В допълнение, променливостта се отнася и до способността да се адаптирате към новите условия на живот, към новите навици и характеристики. А, и още нещо – тази променливост е най-доброто лечение на скуката.

Лоялност

Лоялност във всеки смисъл на думата. Включително в разбирането, че кавгата не е краят. И едно помирение и търсенето на компромис винаги са възможни. И лоялността позволява да се преодолеят всички тези трудности, като се помни основното – правим всичко за едно по-щастливо съвместно бъдеще. И да, това работи само ако човек има това качество.

Снизхождение

В добрия смисъл на думата. Да, всеки може да греши. Но грешката не е краят на света, особено ако са извлечени необходимите изводи от нея и отношението към ситуацията или дори самата ситуация е променена. В това отношение снизхождението ще бъде много по-добро от критиката. Приблизително на ниво „приятелски вицове”.

Секс

Каквото и да си говорим добрият секс е основата за една добра връзка. И ако всичко, което правите в леглото е открито, наред и носи радост и на двама ви, то тогава няма да се появят много кавги, защото добрият сексуален живот ви позволява да не обръщате внимание на незначителни разногласия във връзката.

Подкрепа

Във всичко и винаги. Няма значение колко е сгафил той или какво невъзможно нещо иска да направи за мъжа е важно да знае, че жената до него го подкрепя. Разбира се, критичният подход не е отменен. Така че фразата „Скъпи, аз съм с теб, но си идиот, защото …” е най-добрият начин да убедите един човек да се откаже от твърде лудата си (или пък направо глупава) идея.

Амбиция

Не само мъжете трябва да се стремят към най-доброто в живота. Това качество в жените е силно ценено от силния пол. Затова дами, ако има някаква цел, за която сте готови на изключителни подвизи, то това определено ще се хареса на мъжете. Но тук има и едно много важно условие – не трябва да се някоя самозабравила се кариеристка или голям инат. Спазвайте правилото за „златната среда”.

Все пак вярваме, че би било полезно да разберете какви качества човек трябва да притежава, за да има истинска връзка с човека до себе си, затова смело говорете с половинката си. Само така наистина ще разберете какво той/тя харесва във вас и какво не.

Източник: jenata.blitz.bg