Мода 2019 – ето кои ще са най-горещите тенденции

Новата година бележи началото не само на “новия” живот, но и на новите тенденции в света на модата. Всичко, което можем да знаем за тенденциите на тази година, са образите на модните дизайнери от сезона пролет / лято-2019. Очаква се силно влияние на модата от миналото: бурните 80-те, жилетките и пъстроцветните цветове.

Ето основните модни тенденции, които ще доминират тази година.

Пастелно жълто

Пастелните цветове винаги ще бъдат актуални, поради тяхната неутралност и лекота, но тази година кораловите и жълтите цветове ще бъдат най-популярните цветове. Тези нюанси за пръв път се появиха на шоута на Ескада. Вземете светла рокля от този нюанс и ще бъдете най-модерна през този сезон.

Костюми

Костюмите са изключително удобно нещо, което ви спестява сутрешната агония при избора на дрехи за деня. Но дизайнерите отидоха още по-далеч и замениха редовни панталони в костюм с къси панталони и къси якета. Изглежда невероятно смел, свеж и летен.

Жилетки

Всички дизайнери единодушно признаха връщането на жилетките на световните подиуми. Някои се фокусират върху формалността на този детайл на облеклото, а някои от дизайнерите, напротив, се отклоняват от правилата и предлагат да носим жилетки в стила Бохо. Този стил дава малко бунт на визията.

Обемни ръкави от 80-те години

Тук е най-легендарното и дългоочаквано завръщане на модата от 80-те. Време е да потърсите нещо подобно в скрина.

Шарени цветове

Малки чанти

Тази тенденция е много спорна, тъй като малките чанти са безумно непрактични в ежедневието на съвременната жена. Но понякога трябва да се поглезите и да си купите такова нещо за различни събития.

Панама

Този сезон дава предимств на флорални щампи.