Маникюр „хайвер“

Луксозният живот, вклюващ шампанско и хайвер, е мечта на много хора. За съжаление екстравагантния начин на живот идва с висока цена и в буквален, и в преносен смисъл. За това сега ще Ви покажем една евтина алтернатива на хайвера, която няма да повлияе на портфейла Ви.

Необходими материали - заздравител, цветен лак, микро перлички, топ лак.Ще имате нужда от:

  • Основен/базов лак за нокти (може и заздравител)
  • Цветен лак за нокти
  • Микро перлички за маникюр (има ги в повечето магазини за козметика)
  • Топ лак

Стъпка 1

Нанесете базовият лак на напълно сухи и почистени нокти. След това нанесте един слой от цветния лак и го оставете да изсъхне. В нашия случай сме избрали бял лак за нокти, но Вие можете да го съчетаете с цвета на перличките или просто да изберете любимият си цвят.

Нанасяне на основата и един слай от цветния лак.Стъпка 2

След като е изсъхнал първият слой цветен лак, нанестете втори и изчакайте 10 секунди. Вземете микро перличките и с помощта на лист хартия, започнете да ги изсипвате върху повърхноста на лакирания нокът. Постарайте се да покриете цялата му повърхност.

Нанасяне на втори слой цветен лак и микро перлите.Стъкпа 3

Когато покриете всеки нокът с перлите, много внимателно с меката част на един от пръстите си притиснете перличките. Повторете всичко и на другата ръка.

Лико притиснете перлите към нокътя.Стъпка 4

Запечатайте перличките с топ лак. След като маникюра изсъхне приберете си обратно в опаковката разсипаните перлички, за да ги ползвате и друг път. Този маникюр може да издържи 2-3 дни преди перличките да започнат да падат.

Нанасяне на топ лак.

Можете да споделите с нас Вашите варианти на този красив маникюр.

Снимки: С любезното съдействие на beautylish.com