„Малки сладки лъжкини“

Роузууд е малко и спокойно градче. Толкова тихо, че никога не бихте предположлили колко големи тайни крие. Най-страшните и грозни тайни се пазят от най-красивите момичета в града – Ариа, Спенсър, Хана и Емили, четири отчуждени приятелки, които се събират отново, за да разгадаят една голяма мистерия.

Една година по-рано, Алисън – тяхна много добра приятелка, изчезва мистериозно. По-късно намират тялото на Алисън, но не и убиеца.

Всяка от геройните започва да получава съобщения от някой, който се идентифицира само като „А“, а съдържанието на тези съобщения е било известно само на Алисън. Всичко това звучи наистина плашещо, но историята не спира до тук. В града се случват още много странни и подозрителни неща, които допълнително усложняват положението.

Ето и основните действащи лица във сериала „Малки сладки лъжкини“ :

Ариа Монгомъри

/Луси Хейл/

Ариа се завръща в Роузууд след като е прекарала една година в Испания. След като пристига отново в родния си град Ариа си спомня за смъртта на Алисън, която е причината Ариа да замине за година. Геройнята на Луси Хейл флиртува със симпатичен младеж, който по-късно се оказва учителят й по английски – Езра Фиц.

 Луси Хейл в ролята на Ариа МонгомъриХана Марин

/Ашли Бенсън/

Хана винаги получава това, което иска. Независимо дали става въпрос за чифт дизайнерски очила или за нещо по-сериозно. Постарала се е живота й да изглежда перфектен в очите на хората, но дали наистина е така. Какво би казало обществото, ако знаеше за спречкванията й със закона?

Ашли Бенсън в ролята на Хана Марин Спенсър Хейстингс

/Троян Белисарио/

Класически пример за максималист, Спенсър балансира между училището, благотворителни дейности, отборът по хокей на трева и поддържането на популярен статут – всичко това постига с лекота. Тя е момичето, което може да се изправи срещу Алисън, тогава когато никой друг не би могъл. Но когато Спенсър и приятелките й започват да получават съобщенията от „А“, дори и спокойната и подготвена за всичко Спенсър, започва да се притеснява. Върха на всичко е тайната й любовна афера с годеника на сестра й.

Троян Белисарио в ролята на Спенсър Хейстингс Емили Фийлдс

/Шай Мичъл/

Живота на Емили е перфектен. Или поне би трябвало да е такъв, след цялото старание от страна на родителите й. Спортува плуване, има популярно гадже, но въпреки това се чуства аутсайдер. Може би за това бързо се сприятелява с Мая – новото момиче в града. Но чуствата на Емили към Мая преминават приятелските взаимоотношения. Въпросът е дали е готова да ги сподели или ще се наложи да се прикрива?

Шай Мичъл в ролята на Емили ФийлдсВ сериалът се заплитат образите на много герой и положението съвсем се обърква, когато града настръхва отново при убийството на още едно младо момиче. До момента са излезнали три сезона от „Малки сладки лъжкини“, а първата серия на четвърти сезон очакваме през юни.

Споделете с нас коя от геройните Ви е любима и кой мислите, че е зловещия „А“