Малкото коте се сгоди за бизнесмен!

Плеймейтката Бояна Генова се сгоди.

Блондинката се похвали сама за щастливото събитие в социалните мрежи. Красавицата, която се изявяваше като актриса в риалити сериала „София ден и нощ“, от лятото е щастливо обвързана, а очевидно и сгодена от няколко дни. Поне така сама съобщи в Инстаграм. В информацията си, която е достъпна за всички потребители, Генова добави и „Сгодена“.

Мъжът до нея се казва Манол Кисьов и се занимава със собствен бизнес. Той има ресторант с неговото име, който се намира в центъра на София. Според запознати двамата са влюбени и са заедно от сравнително кратко време, но любовта им била толкова силна, че Малкото коте на Божинов дори не се замислила какъв отговор да даде на своя любим, когато той паднал на колене пред нея.

Двамата не крият връзката си, но и не я натрапват прекалено в социалните мрежи. Преди няколко Бояна за първи път сподели тяхна обща снимка.

Един от коментиращите под снимката отправи коментар към Манол и написа, че има страхотна жена до себе си и трябва много да си я пази. От своя страна младият годеник е по-атрактивен във Фейсбук, където побърза да сподели с приятелите си как се подготвят за празниците и Бояна украсява коледната елха в общия им дом.

❄️❄️🎄OUR CHRISTMAS🎄❄️❄️

Публикувахте от Manol Kisyov в Сряда, 28 ноември 2018 г.

Приятелите му веднага написаха, че изглеждат много щастливи заедно и им пожелават да е така още дълги години.  

Източник: hotarena.net