Любовен уикенд хороскоп за 27-28 октомври

Овен

Добре е вие да направлявате всеки флирт, който може да се заформи през уикенда. От друга страна, трябва да внимавате за коректността на отсрещната страна спрямо вас. Дръжте дистанция.

Телец

Когато става въпрос за любов, през почивните дни ще предпочитате да си затваряте очите, за да не виждате болезнената реалност. Финансови проблеми могат да нарушат хармонията между вас и половинката ви.

Близнаци

Звездите ви дават добри възможности за романтика. Ако се намирате в сериозна връзка, вие и партньорът ви може да се почувствате натоварени от задълженията около връзката ви, както и тези в служебен план и това да окаже влияние върху нагласите един към друг.

Рак

Ако имате половинка до себе си, звездите показват, че през тези дни ще бъдете повече от подозрителни към любимия човек. Има нещо, което ви кара да се чувствате неспокойни. Въпреки че половинката ви се държи много добре с вас, може да има някаква тайна, за която вие подозирате. Ако искате да поговорите – направете го, но спазвайте добрия тон.

Лъв

Съмнения във връзката ще има и за обвързаните представители на зодия Лъв и те ще са свързани с финанси. Възможно е любимият човек да действа необмислено с общите ви средства или да премълчава нещо свързано с тях. Поддържайте добра комуникация, за да следите нещата. Не си затваряйте очите пред очевидното!

Дева

Ще има въпроси за решаване и ситуации, които е добре да не неглижирате. Подминатите недостатъци могат да се превърнат в сериозни проблеми между вас и партньора. Не позволявайте това да стане.

Везни

Ще се опитате да споделите чувствата си на някого, който ще ги отхвърли. Не искайте съвети и не правете прибързани действия от любов. Оставете нещата такива, каквито са.

Скорпион

Не е добре да смесвате любовния живот със социалния. Въпреки че ще ви се иска да прекарате време заедно с вашите приятели и партньора. Най-добре е да разграничите срещите и да отдадете повече време на любовта. Ще се радвате за това ваше решение.

Стрелец

Ще имате нужда от подкрепата на любимия човек. Възможно е той да не успее да ви помогне, защото преминава през труден период. Това няма как да не ви разочарова и вие ще преосмислите много неща във връзката си.

Козирог

Опитайте се да нямате нереалистични очаквания от половинката си. Може да се разминете в някои идеи или очаквания един към друг. Решете проблемите с нужната зрялост и ако грешката е във вас е добре да си признаете и да намерите изход от ситуацията. Половинката ви очаква това от вас.

Водолей

Що се отнася до финансите, бъдете честни с партньора, особено ако той е основен източник на доходи. Възможно е да сте похарчили повече, отколкото е било необходимо и любимият човек да види в това безотговорно отношение към парите. Обсъдете проблема.

Риби

Облачен ще бъде любовният климат и за Рибите. Възможно е с половинката да се подразните един друг. Запазването на мира невинаги е решение, особено когато започнете да изпитвате неприязън един към друг.

Източник: iwoman.bg