8 досадни неща, с които жените тласкат мъжете да изневеряват

От мухата слон, знаем, че жените могат да го направят. Ето защо някои мъже предпочитат да имат любовница.

Ако мъж започва паралелна връзка, най-вероятно в другата жена има нещо, което в приятелката му / съпругата му няма. Това, което му харесва. Често това е игривост, страст, новост. Връзката със съпругата му обикновено е по-сложна.

Когато страстта преминава, в отношенията могат да се появят несигурност, промени в настроението и ревност. Правите по-малко секс, често се разстройвате. Поради тези промени мъжете често търсят нещо странично.

По време на едно изследване мъжете бяха помолени да назоват какво намират в техните съпруги, което липсва при любовниците им:

1. Честото изменение на настроението

Всичко това се случва, но обикновено го крием от онези хора, с които не се чувстваме много удобно. В новите отношения повечето хора се опитват да останат положителни и забавни, за да привлекат партньор. Но веднага щом свикнем един с друг, ние позволяваме нашето настроение да се променя. 97% от анкетираните мъже заявиха, че са много раздразнени от промени в настроението при жените си.

2. Загриженост

96% от анкетираните мъже казаха, че възприемат загрижеността като самооправдание на жената, а това унищожава всяка сексуалност. Съпругите са склонни да започнат да се държат като майки. А това не е ОК.

3. Обсъждат сексуалния си живот с приятелки

Мъжете не харесват, когато жените разказват интимни подробности за връзките си. В допълнение, колкото по-дълго сте заедно, толкова по-вероятно е да имате повече общи приятели. Неудобно да знаете, че те знаят за сексуалния ви живот.

4. Лесно се разстройват

В дългосрочни отношения има много досадни фактори. Някой трябва да смени изгоряла лампа или да изхвърли боклука. Жените не трябва да се занимават с това. Така че логично е, че съпругата често е разстроена, поради такива дреболии, но пък мъжете са раздразнени.

5. Никога не обясняват какво искат

Жените могат да очакват мъжете да ги усещат, особено в дългосрочни отношения. Те могат да очакват, че самите мъже ще предполагат, че трябва да отделят време за тях, ще помогнат вкъщи или ще направят комплимент. Любовницата обикновено е по-ясна, защото времето й е ограничено.

6. Намират начини за избягване на секс

Нормално е женското либидо да намалява с течение на времето. Страстта от нова връзка и нов партньор минава. Мъжете обикновено имат по-силно сексуално желание и могат да търсят къде да го удовлетворят.

7. Необходимост от постоянно уверение в чувствата

Мнозинството от анкетираните мъже признаха, че не искат постоянно да уверяват своята жена, че е красива. Те са раздразнени от това.

8. Задават твърде много въпроси.

Нормално е да се интересувате от партньора си. Но ако една жена задава въпроси, защото подозира мъжа си в нещо или не е уверена в една връзка, това ни връща към предишните точки.

По принцип може да се каже, че такова поведение може да накара мъжа да се промени, но в същото време промяната в мъжа може да причини точно такова поведение в една жена.