Любовен хороскоп за тази седмица 17 – 21 декември

Научете какво очаква всяка зодия в любовта тази седмица.

Овен

Някои от представителите на зодията трябва да са наясно, че една любов лесно може да се превърне в истинско бедствие, ако не се правят компромиси. Не очаквайте твърде много от половинката, време е и вие да положите старание за любовта си.

Телец

Любовното ви настроение определено никакво го няма. Предпочитате да си затворите очите за нeщата, които ви дразнят и да не влизате в отявлени конфликти. Доста мъдро решение.

Близнаци

Звездите ви предлагат чудесни възможности за романтика, стига да развихрите въображението си. Седмицата ви може да бъде невероятна, ако оставите негативните емоции и съмнения зад гърба си.

Рак

Може би малко мнителност никога не е излишна, но не прекалявайте. Любовта не бива да е сляпа, но със сигурност няма нужда и от лупа, за да следи за всеки дребен проблем.

Лъв

В празничния сезон Лъвовете не пестят средства, но сега могат да изпитат финансови затруднения, които неминуемо ще окажат влияние. Поддържайте добра комуникация и проблемите ще отшумят.

Дева

Не неглижирайте дразнещи ситуации в името на общото благо. Да, компромисите са чудесно нещо, но не и когато могат да се окажат сериозен проблем на по-късен етап. Говорете открито.

Везни

Везните определено ще имат поводи за радости през новата седмица. Всичко за тях върви “по мед и масло” както в работен, така и в любовен план.

Скорпион

Не се опитвайте да правите чудеса от храброст, за да бъдете с половинката си на всяка цена. Малко въздух във връзката не е излишен, така че си позволете да отидете поне на фирменото коледно парти без придружител.

Стрелец

Може би имате нужда от съвет или подкрепа. Не се притеснявайте да я поискате, но не забравяйте, че и половинката ви може да минава през труден етап, проявете загриженост.

Козирог

Затворете нереалистичните очаквания от половинката си в дъното на гардероба, защото само ви вредят. Ако имате проблеми, подходете към тях с нужната зрялост.

Водолей

Не се дръжте безотговорно и с пренебрежение към връзката си. Винаги е по-добре да подходите честно, казвайки че имате нужда от повече пространство, отколкото да наранявате любимия.

Риби

В унисон с времето, любовният климат за Рибите ще бъде мрачен и хладен. Възможно е с половинката да се подразните един друг и никой от вас да не иска да направи крачка назад. Изчакайте малко, преди да предприемате действия.

Източник: iwoman.bg