Любимата му поза издава що за мъж е

Във времена, в които хората правят секс преди да си разменили телефонните номера, причинно-следствените връзки се обръщат и вече трябва по секса да се гадае какъв е човекът отсреща. Или отгоре, ако сте избрали такава поза.

Предпочитанията в леглото могат да ви разкажат много за партньора ви, само трябва да се научите да четете знаците.

Мисионерската

Издава несигурност, която обаче е типична, ако сте заедно отскоро. Обикновено сексът започва така, а как завършва, е въпрос на въображение.

Това е най-романтичната поза, защото двамата са прегърнати, гледат се в очите и всичко е много, много красиво.

Ако сте от години заедно и това продължава да е единствената поза, в която правите секс, имате нужда от освежаване.

Кучешката

Няма мъж, на когото да не му харесва. Събужда животинските инстинкти у мъжа, кара го да се чувства като царя на джунглата.

По „добавките“ към позата можете да се съди дали мъжът е романтично-приключенски настроен или е по-скоро егоист, който мисли само за собственото си удоволствие.

Ако ръцете му не спират да галят гърба ви или стимулира други (лесно достъпни ) зони на тялото ви, имате всеотдаен мъж, който знае как да ви достави удоволствие.

Жената отгоре

Мъжете, които я харесват, нямат нищо против да оставят жената да ръководи. Те са уверени в своята мъжественост и се наслаждават на живота и жената върху себе си.

Лъжички

Малко гушкане, малко секс, лека нощ, любов. Романтична поза за романтични натури. Или когато всичко трябва да остане под одеялото, защото е студено.

Мъжете, които предпочитат тази поза, истински ценят семейния уют.

Прави

Спонтанният секс е тайната мечта на всяка жена. Да е толкова привлекателна, че мъжът да не може да ѝ устои.

Мъжете, които се водят от инстинктите си, са почитатели на тази поза. Те са авантюристи по природа, любители на риска и обичат да се забавляват.

Източник: edna.bg