Летни парти рокли

Една от хубавите страни на лятото е възможността да носите рокля. Забелязали ли сте, че през лятото има много повече партита? Това не би трябвало да Ви изненадва, защото лятото е сезонът на забавления и релаксация. Лятото няма да е истинско лято, ако не присъствате или организирате поне няколо партита. Колкото повече купони, толкова повече възможности за подберете правилния тоалет. За щастие през лятото можем да си починем от официалните и скучни дрехи. Това е сезона на голата кожа и удобните дрехи.

Това не означава, че през лятото няма официални събития. Просто през лятото дори и този тип мероприятия позволяват носенето на коктейлни рокли, които са идеални за топлото време и слънчево настроение.

Коктейлни рокли

Малката черна коктейлна рокля е класика и наистина е подходяща за почти всеки повод. Въпреки това, лятото е времето да опитате коктейлни рокли в други цветове. Този сезон можете да се доверите на цветове като тюркоазено и ярко розово, който ще взривят тентенциите. Роклите с голи рамена, както и тези с тънки презрамки са все още модерни. Рокля в красив цвят има нужда от малко накити. Една блестяща гривна или деликатна перла, висяща от нежна огърлица ще бъде достатъчен аксесоар. Обърнете внимание на кожата си нека бъде тонизирана и блестяща. Високите токчета са от съществено значение.

Литни парти коктейлни рокли

Източник: ivon.bg

Ефирни рокли

Много от летните партита се случват през деня. Слънчев неделен следобед е идеалното време да облечете ефирна и женствена лятна рокля. Този вид рокли изглеждат най-добре в по-бледи цветове. И като казвам бледи не мислете само за бяло, кремаво или цвят слонова кост. Един мек син, зелен или розов ефирен плат е най-доброто въплащение на лятната рокля. Роклите с флорални мотиви също са едно страхотно предложение. Едно допълнение от дантелена или сатенен панделка към роклята ще я отвори доплнително. Комбинацията на рокля до средата на прасеца с лятна капела и ниски сандали е наистина стилна и свежа. Тези летни рокли изглеждат секси без значение дали сте с бронзов тен или по-бледа кожа.

Летни парти ефирни ролки

Източник: ivon.bg

Лятото е сезона на забавленията, така че отдайте му се изцяло. Комбинирайте любимите си рокли с различни аксесоари и заблестете също като лятното слънце.