Критиците назоваха 10 нови тв сериала, които със сигурност трябва да гледате тази есен

Тази есен е пълна с ярки телевизионни премиери.

За да не пропуснете най-интригуващите, препоръчваме ви да слушате мненията на критиците. Те са съставили списък на най-силно очакваните телевизионни сериали, които ще достигнат върха на интересите ни.

Ние от Modernitta вече сме направили своя избор и знаем какво ще гледаме. Сега е вашият ред да изберете.

You

Дата на първи епизод: 9 септември 2018 г.

Това е телевизионен сериал за сложна любовна история в 21-ви век. Главният герой Джо Голдбърг работи в книжарница. След като се влюбва в атрактивна писателка, той решава да започне да я преследва, вместо просто да се представи. Благодарение на интернет и социалните медии, той научава много за нея. Нежните чувства на Джо се превръщат в мания и мъжът е готов да извърши луди дела, за да се доближи до писателката.

Maniac

Дата на първи епизод: 21 септември 2018 г.

Това е тъмна комедия с участието на Ема Стоун и Джона Хил. Телевизионен сериал е около 10 доброволци, които участват в тестването на биотехнология за фармацевтичната медицина, която спестява хора от физически и психически заболявания. Този радикален експеримент трябва да разреши всички проблеми, които имат доброволците. Единственото неизвестно нещо са страничните ефекти на лекарството.

Manifest

Дата на първи епизод: 24 септември 2018 г.

Феновете на “Изгубени” ще харесат тази драматична история. След кацане на летище, пътниците от полет # 828 установяват, че повече от 5 години са преминали на Земята в рамките на няколкочасовия им полет. Техните семейства и приятели вече са загубили надежда да видят отново близките си. Пътниците в самолета ще трябва да решат мистерията на промяната на времето, както и да се справят с много други условия.

A Million Little Things

Дата на първи епизод: 26 септември 2018 г.

Това е драма за истинско приятелство между група от 30-годишни. След като една от 8-те приятелки се самоубива, другите започват да преосмислят живота си и да осъзнават, че е дошло времето за промяна. Много приключения и предизвикателства ги очакват, но благодарение на взаимната подкрепа всяка от тях ще може да намери свой собствен път.

Murphy Brown

Дата на първи епизод: 27 септември 2018 г.

Това шоу е завръщането на легендарната американска комедия от 90-те, Мърфи Браун. Основният герой, Мърфи Браун е силна жена и истински професионалист, който разказва на милиони зрители за политиката. Сценаристите от телевизионния сериал ще докоснат много важни и реални теми в новия сезон на сериала.

Charmed

Дата на първи епизод: 14 октомври 2018 г.

Цялото друго поколение е израснало в телевизионния сериал Charmed през 1998-2006. Сега, през 2018 г., това популярно шоу излъчва римейк. Още веднъж ще следваме трите сестри вещици: Маки, Мел и Маги. Момичетата започват борбата си срещу злото.

Camping

Дата на първи епизод: 14 октомври 2018 г.

Това е комедиен мини сериал за кризата в отношенията. Жената на героя планира да отпразнува 45-ия рожден ден на съпруга си в природата. Те отиват на пикник с приятели, но очакваното забавление се превръща в истински хаос и съпрузите трябва да тестват собствените си чувства.

Chilling Adventures of Sabrina

Дата на първи епизод: 26 октомври 2018 г.

Това е ново фентъзи от Netflix. Основният герой на сериала е младата вещица на име Сабрина. Сабрина трябва да направи труден избор: да живее като тийнейджър или да стане част от свръхестествен свят. Докато размишлява върху бъдещето си, злите сили решават да я атакуват.

Escape at Dannemora

Дата на първи епизод: 18 ноември 2018 г.

Този нов сериал се основава на реални събития. 2 мъже, осъдени на доживотен затвор, избягат от затвор в САЩ. На властите им отнема 3 седмици, за да ги хванат. Тази напрегната история за тяхното бягство няма да ви омръзне дори за една секунда.

The Little Drummer Girl

Дата на първи епизод: 19 ноември 2018 г.

Този детективски мини сериал е режисиран от известен южнокорейски режисьор, наречен Парк Чан-уук. Главния герой на историята е агент на израелска разузнавателна служба, на която е наредено да наеме млада актриса на име Чарли за залавянето на терорист. Момичето трябва да се внедри в сложна операция.