Кои ще са 7-те най-популярни тенденции в маникюра за 2019

Няма нищо лошо да се придържаш към любимия си маникюр, но ако си прекарала по-голямата част от 2018 с неутрален, е време да бъдеш смела.

Всяка година се появяват нови тенденции и макар че някои не ни допадат, други ще поискаш да опиташ. 2019 вече е близо и затова днес ще ти разкажем за тенденциите в маникюра, с които може да експериментираш цяла година. Ето за кои 7 страхотни тенденции говорим и може да имаш предвид още сега:

Не лакирай целия нокът

Този маникюр доминира от доста сезони, но през 2019 г. тази тенденция ще завладее нови висоти. Вместо да заложиш на „традиционните“ (нелакирана луна или връх), се подготви да играеш с разположението и размерите, а на преден план постави дебели, диагонални ленти по всеки нокът.

Блясъкът на 90-те

Добра новина, ако все още си обсебена от 90-те години: бляскавите маникюри, вдъхновени от любимото ти десетилетие ще бъдат навсякъде през следващата година.

Животински принт

Модният свят стана свидетел на сериозен скок в животинския принт през този сезон (като ботушите със змийска кожа, чантата с ефект на крокодил и леопардовите поли), а сега тенденцията се промъква и в ноктите. Експериментирай с деликатни далматински „отпечатъци“, окраска на леопард, ивици на зебра и други.

Дръзки акценти

През 2019 година отново може да се върнеш в детството с този маникюр. Дай живот на простия, матов маникюр с помощта на няколко забавни акцента, като кристали и стикери.

Смесица от стилове

Кой казва, че трябва да се задоволиш с една тенденция? Не и през 2019 година. Смесвай редуващи се нюанси и текстури върху всеки от ноктите си. Просто се придържай към една и съща цветова гама (например сив и бял цвят), за да не се получи хаос.

Различно зелено на върха на нокътя

Цветовете, на които не обръщаме внимание в магазина, ще са актуални. Този зелен нюанс ще бъде навсякъде през 2019 година, особено под формата на френски маникюр.

“Залепен” маникюр

Може да пресъздадеш любимия си маникюр у дома с помощта на продаващите се маникюри с блестящ лак например.

Източник: Dama.bg