Кои характерни черти най-много привличат мъжете?

Спечелването на сърцето на мъжа, който харесвате, не е лесно. 

Важно е да споделите неговите възгледи, да можете да поддържате разговора, да знаете как да представите себе си и да очаровате буквално от първите минути. Въпреки факта, че всеки представител на по-силния пол има свой вкус, експертите успяват да идентифицират няколко общи женски черти, които привличат мъжете. 

Сред тях са: 

САМОУВЕРЕНОСТ

Мъжете както и жените, знаят какво искат и реагират адекватно на комплименти. Тяхната самоуверенсот се вижда във всичко: по начина на говорене, походка, жестове и изражения на лицето.

КОМУНИКАЦИОННИ УМЕНИЯ

Една жена винаги е по-приказлива от един мъж. Ако видите, че мъжа се включва в разговора, реагирайте на това: бъдете общителена, усмихната, привлекателна и покажете, че той ви е интересен. Осъществяването на интелигентни разговори с момиче, което харесват, е едно от най-големите удоволствия за мъжете.

ОРИГИНАЛНОСТ

Намерете в себе си какво ви отличава от тълпата. Това може да бъде едновременно подчертание във външния вид и наличието на необичаен талант. 

НАЛИЧИЕ НА ВКУС

Оказва се, че по-силният пол винаги обръща внимание на присъствието на изискан вкус в другаря. Намерете своя собствен стил в дрехите, музиката, филмите и книгите, развийте го и завладявайте мъжете с вашите способности. 

КРАСОТА

Концепцията за красотата в съвременния свят е доста противоречива и двусмислена. Всяко момиче трябва да има харизма, нещо, което ви позволява да останете в паметта на останалите дълго време. Независимо къде сте и какво правите, винаги наблюдавайте позата, походката, жестовете и израженията на лицето.

ЧУВСТВО ЗА ХУМОР

Способността да се оценява една добра шега на партньора и да се очарова с неговия хумор е важна черта от характера, който привлича вниманието и помага да се превърне разговора в леко и ненатрапчиво настроение.

МЕКОТА И ДОБРОТА

Наистина женските черти на характера като мекота, грижа, нежност и доброта са високо ценени. Мъжете искат да защитават и пазят тези жени.