Какво се случва с гърдите, когато не правите секс?

Сексът оказва влияние върху тялото ни – с това всичко е ясно. Когато спрем да правим секс, започват да се появяват различни процеси в тялото ни.

Ако обричате себе си без интимност дълго време,това може да окаже толкова неблагоприятно влияние върху здравето на гърдите ви. Без значение колко странно може да звучи, но сексът засяга женските гърди!

Ето списък на нещата, които могат да се случат с гърдите ви, ако спрете да правите секс.

Размерът на гърдите може да намалее

По време на секса, вие се вълнувате и кръвта циркулира активно в гърдите. Трябва да кажем, че това помага да се увеличи размерът им. Без стимулиране, артериалните пътища могат да атрофират и блокират. Това е голям проблем, защото, след като бъдат блокирани, често е невъзможно процесът да бъде обрнат.

Гърдите ще станат по-малко чувствителни.

Колкото по-малко стимулирате, толкова по-малко чувствителни стават гърдите ви. Основното нещо тук е да разберете всичко правилно. Кратката почивка може да увеличи чувствителността, но продължителната липса на секс ще направи огромна разлика.

Рискът от рак на гърдата се увеличава

Резултатите от едно проучване показват, че жените с интимна близост повече от веднъж месечно имат много по-малка вероятност да получат рак на гърдата. Това е много важна информация за тези, които не са особено сексуално активни или изобщо не са активни.

Гърдите стават по-малко еластични

Гърдите ви може да станат по-слаби, отколкото мислите. Сексът сам по себе си е отлична тренировка. Когато нямате партньор наоколо, не се колебайте да масажирате гърдите си, това ще ви помогне да ги поддържате еластични.

Можете да спрете да получите оргазъм от стимулиране на зърната.

Да, това е. Някои жени имат късмет – получават оргазъм чрез стимулиране на зърната. Това изисква така наречената практика. Ако не сте сексуално активни, можете да намалите или загубите способностите си.

Сексът е важна част от нашия живот. Винаги обръщайте внимание на тялото си.