Какво разкрива размерът и формата на гърдите за женския характер?

За да проверите дали размерът наистина разказва характера, погледнете снимката и изберете най-подходящата форма, която според вас е като тази на гърдите ви.

След това прочетете описанието.

Може би ще се окаже, че ще научите нещо ново за вашия характер. Опитайте, не е трудно!

1. Вие сте много умни и бързо намерите правилните решения.

Ти си странна и самодостатъчна жена. От двете възможности – да отидете на претъпкано парти или да прекарате известно време у дома, не бихте се поколебали да изберете втората, защото смятате, че най-доброто занимание е четене или релакс.

2. Ти си талантлив лидер.

Ако става въпрос за бизнес, всичко ще бъде направено по най-добрия възможен начин. Разчитате единствено на собствената си сила и това ви помага да не пропускате шансовете си. Понякога сте упорити и обсебени.

№ 3. Вие сте последователни в своята дейност.

Вие сте в състояние да накарате хората да повдигнат самочувствието си. Затова всеки, който се е срещал с вас поне веднъж, се опитва да не загуби този контакт. Да имаш много приятели е страхотно!

Не. 4. Вие сте положителен, весел, оптимистичен човек.

Виждате само положителни качества в други хора. Всеки се радва да поговори с вас. Приятели и познати обичат да прекарват свободното си време заедно с вас. Всички мислят, че сте душата на компанията и с удоволствие ще се срещат с вас.

5. Ти си много любезна, нежна и отзивчива.

Във всяка ситуация винаги се стремите да сте в хармония с целия свят. Знайте как да симпатизирате на другите. Това ви дава възможност да разберете хората, да ги подкрепяте. Бъдете внимателни – може да се опитат да ви манипулират.

6. Ти си страстен човек.

Вие сте очарователен човек. И всеки се влюбва във вас още на първата среща. Приятелите винаги са добре дошли във вашата компания и никога не пропускате възможността да разговарят с вас възможно най-дълго.

Покажете този тест на вашите приятелки!