Какво разказва месецът на раждане за сексуалността ти?

Родените през април са мнооого страстни, а „майските“ предпочитат топлината и комфорта в леглото. Астролог ти разкрива какъв е темпераментът ти, само по месецът, в който си родена.

Астрологът Сюзи Кер Райт споделя тайните си знания за това каква си в леглото.

Януари

Родените през януари са малко консервативни, когато става дума за мимолетна интрижка. Но само гледай какво става, когато се влюбят – палят се светкавично. Така че, ако искаш вярвай, ако искаш – недей, но януарските представители на зодиака са едни от най-разтропаните в леглото, макар и на пръв поглед съвсем да не изглежда така.

Февруари

Това са хора приключения. Да, да – включително и в леглото. Макар родените през февруари съвсем да нямат против да се разнообразят, те предпочитат да го правят с тези, с които имат емоционална връзка.

Март

Мертенските хора обожават да прекарват времето си в леглото (и то не само правейки секс), но правенето на любов за тях е много значим и свързващ опит, защото те се отдават напълно на партньора си. Просто не умеят по друг начин.

Април

Те са много независими и ще ти трудно да ги вържеш. Сексът с родените през април е горещ и неистов, защото тях ги управлява Марс. Но също така те бързо се отегчават от хората и по тази причина веднага след секса са готови да изхвърлят партньора от вратата. А и го умеят.

Май

Май е месецът, когато вече е по-топло, но все още се срещат и студени дни. Родените през май мечтаят за топлина и комфорт. На тях им се иска да се предадат на страстта върху копринени чаршафи, сред възглавнички и на светлината на свещите. Иначе защо изобщо да го правят?

Юни

Юнските представители на зодиака са решени да опитат от всичко в секса, познато на Земята, просто защото те са длъжни да знаят всичко, и то до най-малкия детайл. Те не са толкова жадни за секс, като февруарските рожденици, но все пак са си лакоми.

Ако ти трябва някой, с когото да водиш мръсни разговори по телефона – избери си роден през юни.

Юли

За да е хубав сексът с родените през юли, е важно човекът насреща да е внимателен и надежден. Сексът за юлските представители носи много значима емоционална съставна за тях и те биха искали да го правят с този, който им дава усещане за сигурност и безопасност. Юлските хора са много уязвими, лесно се засягат и обаждат.

Август

Месецът на крайностите: всичко или нищо. Или август ще ти подари неземно блаженство, или ще е студен като лед. От какво зависи? От теб. Август не познава половинчати работи, той иска всичко, че и отгоре. Никога не казвай на човек, роден през август, какво да прави в леглото – егото му е по-нежно от цвете.

Септември

Дълбоко в душата си хората, родени през септември, са много страстни, но те са свикнали да контролират емоциите си и по тази причина с тях невинаги е лесно в леглото.

Те трудно се отпускат и отдават на наслаждението, но когато това се случи, нито една от страните няма да съжалява.

В момента, в който почувстват, че могат да се доверят на партньора си, няма да остане нищо, което родените през септември да не искат да направят.

Октомври

Те трябва много добре да познават човека, за да правят с него секс. Там те ще искат всичко да се случва бавно и внимателно. Сексът за родените през октомври е удоволствие, но то трябва да продължава дълго. Това не е секундно избухване, а дълго и нетърпеливо удоволствие.

Ноември

Сексуалните забави за родените през ноември е списък с празни квадратчета, в които трябва да се поставят тикчета.

Всъщност те са такива не само когато става въпрос за секс, ноемврийските деца към всичко подхождат много обстоятелствено. „Виждам цел – не виждам препятствия“ – това важи за родените през ноември.

Декември

Те обожават ролевите игри и сложните хрумки в секса. Може би с тях не е толкова лесно да завържеш сериозни отношения и да разбереш за тях повече, но път едно е сигурно – в леглото с този представител ще ти е весело. Спор няма.

Източник: cosmopolitan.bg