Благо, върни протезите на Луна!

Благой Георгиев спешно да върне протезите на фолк певицата Луна, призоваха зрители на Нова ТВ. „Или ходят при един и същ зъболекар, или Джизъса й е откраднал ченето“, подиграват се зевзеци.

В действителност порцелановите фасети на футболиста не са добре поставени. Размерът им е твърде голям, цветът е неестествено бял и всички са подредени като по конец. Проблемът обаче не е само естетически. Очевидно е, че протезите са неудобни, тъй като Благо не спира да се облизва.

Зрители преброиха как в рамките на минута Георгиев вади езика си близо 30 пъти. И докато феновете на „Биг Брадър“ намират това за забавно, специалисти алармират за здравословен проблем.

„Постоянното облизване на устните в случая се дължи на неподходящи протези и

може да доведе до т.нар. хейлоза. Това е болезнено възпаление на устата и устните, характеризиращо се със зачервяване, напукване и кръвотечение. Ако не се вземат мерки и протезите не бъдат сменени, облизването може да се превърне и в траен тик“, предупреждава специалист по ортодонтия.

Близки до футболиста също недоумяват защо търпи огромното чене и не е направил корекции досега. Никой обаче не смее да отвори „зъбната“ тема, тъй като Благо бил дълбоко обидчив.

И докато повечето зрители намират усмивката му за недостатък, други взеха на подбив умствения му потенциал. Една от „конспиративните теории“ на зрителите е, че Джизъса е изгубеният брат на Ричард.

Двамата толкова си приличали по поведение, начин на изказване, речников багаж, та даже и по външен вид, че фенове на шоуто ги спрягат за роднини.

Не бяха пощадени и отношенията му със Златка Райкова, а „мъж под чехъл“ бе най-мекото определение, което получи. Плеймейтката го критикува постоянно, а Благо се извинява без вина виновен. Може би неслучайно в интернет върви наддаване колко дълго ще продължи връзката на Благой и Златка, преди да й направи бебе и да я зареже.

Източник: hotarena.net