Какво определя какъв е той в леглото?

За сексуалния живот на човечеството може да съдим по напълно несексуални признаци.

1. Професиите

Така например “по-тихата” професия предполага по-ярък секс.

Според сексолозите професиите по неизвестни засега причини влияят върху сексуалната активност на човека. Чиновници, счетоводители, финансисти и офис служители са по-склонни към сексуална разкрепостеност от примерно шофьорите, които постоянно са на педала.

2. Тип мъже

Британски психолози твърдят, че жените са привличани от два типа мъже.

За домашния уют те предпочитат сурови и твърдоглави мъже, а за удоволствията в леглото хубавичък и миловиден мачо. Това може да се обясни с интуитивната женска защита. Колкото по-мъжествен изглежда един мъж, толкова повече тестостерон има той.

3. Почеркът

Почеркът издава какъв си в леглото, смятат немалко психолози.

Ако човек пише вертикално, без да накланя почерка, той по-скоро е еднообразен в леглото. Ако пък почеркът е ъгловат, притежателят му се стреми да бъде лидер във всичко, включително и в леглото. Ако по времето на секс човек се кефи повече да доставя удоволстиве на партньора си, отколкото да го получава, той пише главно К изтеглено и без натиск.

3. Храната

Учените са установили също, че вкусната храна възбужда.

Храната с нейния вкус, аромат и химически състав има възбуждащ ефект върху човека. За стимулиране на сексуалността си, яжте повече яйца, защото в тях има достатъчно количество витамин А и белтъци. Стридите пък съдържат необходимия цинк. Както твърдят психолози и диетолози, в древността хората са яли онези продукти, които са асоциирали с половите органи – яйца, аспержи, стриди.

5. Kафето

Кафето става не само за събуждане, но и за възбуда.

Кафеджиите по-често се занимават със секс и получават от него по-голямо удоволствие. А това се получава, защото кофеинът активира работата на сърцето и така ускорява метаболизма. Впоследствие кожата и мозъкът са по-чувствителни на различните видове дразнители. Белтъчините в зърната на кафето активно подхранват хормоналната система на човека, оттук и повишената потентност.

Източник: cosmopolitan.bg