Еротичен хороскоп за ноември

Овен

Либидото ви определено няма да е във вихъра си през този месец. Може би му е студено, може да е излязло отпуска, но едно е сигурно – за да запазите тръпката, ще се наложи да правите компромиси по отношение на секса.

Телец

Умът ви е настроен на „палава” вълна и въпреки че постоянно мислите за секс, химията с партньора ви се размива. Може би сте на различни емоционални вибрации този месец, но ще бъде във ваш плюс, ако се опитате да осъществите всичките си копнежи.

Близнаци

Няма нужда да се извинявате за вашето мнение по някои интимни въпроси. През този месец ще научите истини, които притесняват половинката ви в сексуално отношение. Изчистете недоразуменията и започнете “на чисто”.

Рак

Това определено е вашият месец! Ще бъдете настроени изключително романтично и всяко ваше сексуално преживяване ще бъде върховно удоволствие и за двамата. Отдайте му се.

Лъв

Качественият секс включва както даване, така и получаване. Не се страхувайте да говорите за проблемите в леглото, ако усещате такива, защото добрата комуникация е ключът към истинска интимност.

Дева

Отделете достатъчно време, което да прекарате с половинката си между чаршафите, за да възстановите връзката помежду си. Ако сте необвързани, постарайте се да изглеждате в най-добрата си форма този месец.

Везни

Направете опит да се сближите с партньора не само физически, но и емоционално. Повярвайте, двете са взаимно свързани. Успеете ли в начинанието, сексуалната ви връзка ще достигне нови висоти.

Скорпион

Не е нужно да доказвате нищо на никого. Ако нямате желание за секс, просто не се насилвайте, без значение какво мислят другите. Изслушвайте се, разберете има ли проблем някъде и преминете към действие, когато се почувствате сигурни.

Стрелец

Знаете какво искате в леглото. Този месец не се страхувайте наистина да го поискате. Тъй като има много шансове да прекарате повече време в леглото, ще можете да усъвършенствате всички онези пози, които умирате да опитате.

Козирог

Имате желание за нещо различно и непознато. Това може да бъде доста опасно за връзката ви, защото много нови хора ще се появят в живота ви и изкушението е наистина голямо.

Водолей

Голяма част от Водолеите ще започнат да търсят нещо повече в секса, освен приятно прекарване. За едни това може да бъде духовно свързване, а за други бебе.

Риби

Не оставяйте ревността да замъгли съзнанието ви. Тя е част от всяка връзка и може да бъде превърната в нещо много градивно. Ако се чувствате несигурни, поговорете с партньора и не спирайте да бъдете такива, каквито сте – страхотни!

Източник: iwoman.bg