Каква съпруга си според зодията?

Жената – Овен е съпруга – противник.

Ти си силна жена, която не се нуждае от слабаци. На теб ти е нужен силен мъж, верен боец, който да успее да устои на всеки твой ежедневен мини-апокалипсис. С една дума, не всеки мъж е подходящ за теб, защото темперамента ти е много особен. Така че, когато откриеш подходящия се превръщаш в котенце и се омъжваш за него. А борбата започва след брака. Тази равнопоставена битка, в която няма победители, защото и двамата сте равнопоставени. И така до сребърната сватба.

Жената – Телец е съпруга – мотиватор.

И то от най-висок клас. Обикновено жените от твоя знак избират да се оженят за някой глуповат безделник, защото любовта с такъв мъж е много приятна. Но идва момент, в който ще имаш нужда не само от някакво препитание, а от дом, кола, нова рокля. И точно тук се проявява и широката ти гама от умения. Виртуозно пилиш. Майсторски манипулираш. И да забиваш игли под ноктите също прекрасно умееш. Но пък така превръщаш всеки всеки глупак и безделник в изключително успял мъж.

Жената – близнаци е съпруга – огледало.

Това означава, че някак си ти успяваш да видиш истинската същност на човека. Да се преструва човек пред теб е безсмислено. Достигаш до най-дълбоко скритите вътрешни демони на своя мъж и ги превръщаш в свои домашни любимци. И така ти имаш изключително щастлив брак, защото имаш изключително искрен и добър съпруг, истински светец. Нали иначе ще насъскаш собствените му чудовища срещу него.

Жената – Рак е перфектната съпруга.

Не е толкова лесно да те убеди човек да сключиш брак, но когато това се случи, показваш целия си блясък. Ти си умна, красива и домакиня. Безупречно поддържаш къщата, перфектно възпитаваш децата и си в добри отношение с роднините на мъжа си. Винаги подкрепяш любимия, винаги се стараеш да му угодиш. Защото семейството е най-важното нещо. А ако някой реши да кръшка от семейните си задължение или някой се опитва да се намеси в тях, то ти показваш стоманените си нокти и му показваш къде зимуват раците.

Жената – Лъв е съпруга – кралица.

Ще се омъжиш само за този, който успее да ти осигури кралство веднага. Търсиш мъж завоевател, който всеки ден да завоюва нови земи за теб. Това за теб е силния мъж. И така всеки се потапя в своите задължения: ти да красиш, а той да ви обезпечава.

Жената – Дева е умна съпруга.

Много умна. Всъщност ти си дяволски умна. Ти разбираш всичко и никога не трябва да ти се обяснява. С теб може да говори за всичко. Винаги го подкрепяш и му даваш мъдри съвети. Затова и той няма нужда от приятели, защото ти си и любима, и приятел. Ако те ядоса с някоя глупава постъпка ще впрегнеш целия си ум, за да изпилиш неговия. А след това ще се извиниш и ще признаеш, че не си била права като всяка умна жена. Но и той няма да повтори постъпката.

Жената – Везни е съпруга – котенце.

Ти си мила, непосредствена, очарователна, но си напълно безполезно в бита същество. Но какъв би бил домът без котенцето – студен, неуютен и неприветлив. И ако не ти обръща внимание, не те носи на ръце, ти просто ще си заминеш в студената нощ и тогава ще е безсмислено да те пита какво не е наред.

Жената – Скорпион е съпруга – вещица.

Ти си истинска вещица. Омагьосваш всеки, а след това го надаряваш със слава, успех и богатство. Всички завиждат на съпруга ти, защото ти си невероятно секси, невероятно красива, умна, просто идеалната жена. А съпругът ти съответно е идеалният мъж – интелигентен и харизматичен, като цяло изключителен. Но кредото на живота ти е „доминирай и унижавай“.

Жената – Стрелец е съпруга – боен другар.

Ти ще бъдеш до него в огън, вода и на разузнаване. Заставаш зад гърба му, само когато се налага да му подаваш боеприпасите, през останалото време си редом с него в боя. Стигне ли се до семеен скандал, съпругът ти трябва да знае едно – боеприпасите не помагат. И гранатите дори. Просто трябва да извика жално: “Аз съм виновен за всичко, а ти си права, права, скъпа!”

Жената – Козирог е принципна съпруга.

Това означава, че ти имаш ясна представа за това какъв трябва да бъде брака и не би отстъпила и на крачка от това. Т.е. ти не би се омъжила за някого, заради някаква си глупава любов, в никакъв случай! Наясно си, че един брак е щастлив само тогава, когато съпрузите са направени от едно тесто. Проблемът е че в твоя случай говорим по-скоро за дърво вместо за тесто и ти търсиш своя Буратино, когото да направиш с брадва в ръка. За околните ще бъде ужасяващо да се сблъскат с този процес, но след него в семейството ти ще възцарят мир, спокойствие и любов навеки.

Жената – Водолей е съпруга – Шрьодингер.

Това ще рече, че ти едновременно си и не си прекрасна съпруга. Може да изложиш живота си на опасност заради забравения на печката тиган и какви ли още не глупави битовизми. Смяташ, че живота е твърде кратък, за да го пропилееш заради битови проблеми. Но пък да се живее с теб е истинско приключение. Семейният ви живот ще е радост, смях и щастие. Така че никога няма да ви е скучно. Само че, съпругът ти едва ли ще разполага с достатъчно време да се съвземе между сесиите на веселие.

Жената – Риби е съпруга – актриса.

Твоят съпруг никога не знае какво всъщност си мислиш и с какво точно си се занимавала през деня. Но пък така му предоставяш възможност да бъде постоянно зает. Първо, защото през целия си живот ще се опитва да те разгадае. Второ, защото той трябва да работи за двама, да осигури всичко необходимо на семейството, но и да бъде пламенен любовник и приятен събеседник. Защото ако ти не бъдеш осигурена, не защитавана, не ти се поднасят дарове в краката и не те развличат, най-вероятно ще подвиеш опашка и ще се сбогуваш. Каква е твоята роля в брака? Красиш битието на двама ви.

Източник: cosmopolitan.bg