Как всяка зодия казва “Обичам те”

Имаш връзка с някого и го обичаш много, но не си сигурна, че и той изпитва същото? Мечтаеш ли за двете красиви думички? Ето как да разбереш, че половинката ти ти казва, че те обича:

Овен

Овенът обича вниманието. Изразява чувствата си публично, за да разберат всички как се чувства. Ако можеше, щеше да се качи на някоя пейка и да го извика. Макар и за теб да е унизително, това му харесва и иска да е директен.

Телец

Телецът ще те накара да се изчервиш. Ще промени начина си на живот и няма да се грижи само за себе си, а повече за теб, като ти купува и подаръци. Това е типът човек, който ще бъде винаги до теб, ще е твоята подкрепа, но и ще е искрен.

Близнаци

Всеки представител на тази зодия се открива пред половинката си, честен е и винаги намира време за връзката ви. Ще те включи в плановете си и ще ти сподели всичко, което го тревожи.

Рак

Ракът обича забавлението, а когато изпитва любов, е готов да те запознае с приятелите и семейството си. Сантиментален е и това го прави голям романтик. Ако те обича, ще го разбереш и по подаръците и действията му.

Лъв

Лъвът е най-топлият и мил знак. Няма как да се объркаш какво изпитва към теб. Не е срамежлив, но е импулсивен. Когато се научи да прощава и да се извинява, то чувствата му са много силни.

Дева

Девата ще направи списък с причините защо те обича. Не забравяй, че и минусите пак карат другият човек да те обича с недостатъците. Така, че ако откриеш и такива на гърба на списъка, не се натъжавай. Те знаят какво искат и не се колебаят.

Везни

Знаеш, че представител на зодия Везни те обича по увереността му. Когато той не се чувства под натиск, за да вземе някакво решение, той не е объркан, а знае точно как се чувства. Той вече показва и други хубави черти в характера си. Когато обича, тази зодия иска да дава, колкото получава.

Скорпион

Той няма да ти го каже. Скорпионът просто не може да го направи, но ще се опита да ти го покаже чрез действията си. Ако чуеш фразата „Това не го знае никой…“ или „Това не съм го казвал на никого преди…” е сигурно, че има силни чувства към теб. Слушай го внимателно.

Стрелец

Ще бъде изписано по лицето му. Още преди това ще усещаш любовта по начина, по който те докосва и ти говори. Когато е притеснен, той няма да спре да те разпитва как си и да е сериозен, а това означава, че те е допуснал до себе си.

Козирог

Козирогът е търпелив и внимателен. Вървят стъпка по стъпка. Ще разбереш, че те обича, когато започне да гледа на връзката ви като дълготрайна. Козирогът е и традиционалист и може би ще иска да е сигурен във връзката ви, за да каже двете така чакани думички.

Водолей

Водолеят има голямо сърце. Винаги иска да зарадва половинката си и няма търпение да те изненада. Бъди готова да опиташ нови неща, защото това е начинът, по който Водолеят изразява любовта си.

Риби

Рибите не мислят само за едно нещо, а премислят всяка една малка подробност. Ще разбереш, че представител на тази зодия те обича, когато започне да те допуска до тези негови мисли. Когато няма нужда да бяга от реалността, ще иска да ти каже всичко, което чувства, но няма да може. Кажи му да напише всичко.

Източник: Dama.bg