Как мъжете разбират добра ли си в леглото

Ето ти няколко изненадващи сигнала, по които сладурът насреща разчита коефициента ти на полезно действие в спалнята далеч преди да сте стигнали до нея.

Убедена си, че щом излезеш с някой мъж, той автоматично започва да превърта в главата си порочни картини на тема страхотните ти умения в леглото? Е добре, така си е. Само че въпросният тип не разчита единствено на въображението си, което му нашепва колко красиво ще бъде тялото ти без дрехи. Можеш да заложиш любимите си обувки, че той обръща внимание и на някои двусмислени знаци в държанието ти.

ГОВОРЪТ ТИ

А ти си мислеше, че мъжете не ги бива за слушатели! Нищо подобно. Истината е, че следим много внимателно всяка твоя дума. И колкото по-гладко говориш, толкова по-добре. “Дразня се от лошия начин на изразяване – твърди Милен (27). Наскоро той се сблъскал с жена, на която правилният изказ не бил най-силната страна. – Изглеждаше много готино гадже, но като си отвори устата, всяка втора дума беше “значи” и “просто”. А когато не съм заинтригуван извън спалнята, нямам желание да стигам до нея.” И внимавай със словесните откоси – ако скачаш от тема на тема, ще решим, че си прекалено погълната от себе си, за да бъдеш добра любовница. Последен съвет: жените, които непрекъснато говорят за секс, ни се струват по-скоро забавни отколкото способни да ни доставят удоволствие, така че ограничи мръсните приказки. За твое добро е.

ХРАНЕНЕТО

Ако гаджето, с което сме на среща, предпочита разнообразното меню, си вадим извода, че ще е готова да експериментира и в други области. Ако обектът на твоето желание предложи нещо нестандартно (да речем, индийска кухня), не се колебай, ами действай смело.
За да разгадаем предварително креватните ти маниери, обръщаме внимание и на начина, по който похапваш. Така поне твърди Мартин (25): “Последното ми гадже се хранеше лакомо – разкъсваше дюнера и облизваше соса от пръстите си. Беше дяволски добра в леглото.” Но ако ровиш срамежливо в чинията си, или още по-лошото – броиш всяка хапка в диетичното си меню, нищо чудно твоят придружител да поиска сметката, още преди да са ви сервирали кафето.

ЧУВСТВОТО ТИ ЗА ХУМОР

Хей, това е среща с гадже, не политическа сбирка на високо равнище. Затова гледай да не взимаш нещата твърде насериозно. Жените често си поставят ограничения, когато става дума за майтапи: “Не можеш да се шегуваш с това”, ”Не можеш да се шегуваш с онова”, досадно звучи! Предпочитам гадже, което се майтапи без излишни задръжки, изглежда много секси” – казва Ангел (33). Тоест не бъди чак толкова дипломатична. Това показва на мъжете, че имаш лоша страна и не си докачлива. В превод: няма да ни гледаш все едно сме триглава ламя, ако по време на секс предложим нещо по така.

НАЧИНЪТ, ПО КОЙТО СЕ ДОКОСВАШ

Сигурно ще решиш, че в главите ни нонстоп се върти порно лента и ще имаш пълното право, впрочем, но това е положението! Видим ли жена, която не се срамува да се докосва, няма как да не си помислим: “Уау, каква гореща мацка!” Когато подсъзнателно прокараш ръка по тялото си, показваш, че се харесваш и се чувстваш добре в кожата си. “На една от първите ни срещи гаджето ми оправи каишката на обувката си, без да откъсва очи от моите – спомня си Жоро (29). – Изглеждаше спокойна и самоуверена, а моментът беше странно интимен.” Така че препоръчваме ти да се галиш на воля! Не след дълго ще копнеем и ние да направим същото.
Източник: cosmopolitan.bg