Как да си направим свой собствен цвят на лак за нокти?

Има хиляди различни цветове и оттенъци на лака за нокти, но какво ще кажете, ако можете да бъдете уникални и да направите свой собствен? В тази статия ще ви покажа как да си направите лак, че от който всички ще са поразени !! За целта са Ви необходими единствено сенки за очи и безцветен лак за нокти.

 

Eyeshadow

Стъпка 1:

Намерете сенки за очи в желания от вас, който желаете за цвят на лака за нокти. Те могат да бъдат нови, купени от магазина, или стари, които вече не използвате.

Стъпка 2:

Натрушете сенките за очи, ако е необходимо. Ако те не са на прах/ пудра, то те трябва задължително да се натрушат, преди да бъдат използвани. Това става като поставете сенките в найлонова торбичка и ги натрушите с точилка. Сенките трябва да станат на фин прах, без останали бучки, тъй като те ще се появят и в крайния завършек на лака и това би довело до лоша визия на ноктите Ви.

Натрошете сенките с точилкаСтъпка 3:

Направи малка фуниийка, чрез която сенките могат да попаднат в шишенце на лак за нокти.

Направете фунийкаСтъпка 4:

Отвори шишенцето с безцветен лак и позиционирай фунийката в отвора му.

Изсипете сенките в безцветния лакСтъпка 5:

Изсипете сенките за очи и всяка декорация, която искаш да добавиш (примерно брокат), в шишенцето безцветен лак, с помощта на фунийката.

добавете брокат по желаниеСтъпка 6:

Добавете няколко малки стоманени топчета в шишенцето лак. Те спомагат за по-бързото и лесно смесване на сенките за очи и безцветния лак за нокти.

Стъпка 7:

Разклатете шишенцето лак за нокти, докато сенките се разпределят равномерно.Лак за нокти