5 ‘най-ласкателни’ цветове при грима – за зелени очи

Очите са прозорец към душата. Жените, притежаващи зелени очи, привличат околните хора като с магнит.Чарът им е в състояние да отвори почти всяко сърце.Зеленият поглед е изключително красив, но често крие студенина. Разгледайте нашите предложения за грим и експериментирайте !!

Сенки за очи в тъмносив нюанс

1. Тъмносиви нюанси
Всеки грим се нуждае от правилно подбрани неутрални сенки за очи, а за жените със зелени очи, подходящият нюанс е тъмносивият. Топлите оттенъци са по-ласкателни от пепеляво- кафявите. Освен, че придават блясък, те носят и златни петънца в ирисите.
Кремообразен молив за очи

 2. Молив за очи /цвят графит, въглен, кафяв/
Черният молив за очи може да изглежда тежък за светли очи, особено през деня. Кремообразен молив, цвят въглен, графит или кафяв, е по-мек и дава повече алтернативи за нанасянето му.

Пурпурни /лилави/ сенки за очи3. Всички нюанси на лилавото
Лилавият цвят ласкае всеки цвят на очите, но все пак е най-подходящ за жените с красиви зелени очи. Цвят лавандула, виолетка, патладжан винаги стоят неотразимо върху такъв цвят очи. За най-впечатляващи резултати, концентрирайте лилава сянка близо до линията на миглите.

Сив опушен грим4. Сив опушен грим
Kristen Stewart е една от нашите зеленооки икони и точно тя знае как да нанася грима си за да притежава опушен поглед. Нанесете този вид сенки във вътрешните ъгли и в края на клепачите. Този нюанс на опушен грим е подходящ за светли очи и предава красив и ефирен вид.

Златисти сенки за очи

5. Зелени и златисти нюанси
Не изключвайте зелени нюанси (цвят градински чай), както и златистите сенки за очи. Те придават блестящ цвят на Вашите очи и ги карат да изпъкват ! Все пак не забравяйте, че тези наши предложения ще бъдат много актуални през 2013-та година !

Нанасяне на сенки за очи върху клепача