Как да нанасяме правилно сенки за очи?

Разбира се, всяка уважаваща себе си жена има в чантичката си за гримове четки(апликатори) и комплект сенки за очи. Но не всяка от тях знае как да ги прилага, въпреки че са незименна част от свежият и завършен вид. Не всяка дама разполага със срества, за да се снабди с професионална козметика, но въпреки това можете да изберете и по-евтини и качествени продукти.

Преди да разгледате нашите съвети за правилно прилагане на сенките за очи, бих искала да Ви напомня, че можете да станете наши фенове и на страницата ни във Facebook /Modernittabg/, където бихте могли да следите най-новите тенденции, нашите съвети за красота и бихте били винаги информирани и в крак с модата.сенски за очи - как да ги нанасяме

Стъпка 1

Винаги започвайте с нанасянето на фон дьо тен. Той предоставя много добра основа за прилагането на сенките за очи. Изберете по-светли нюанси, които да придадат по-свеж и нежен вид.

Стъпка 2

Освен това, използвайте коректор, който да прикрие тъмните кръгове под очите и направи очите Ви перфектни.

Стъпка 3

Използвайте по-тъмен нюанс, който трябва да нанесете на линията на миглите и във външния ъгъл на клепача.

Стъпка 4

Използвайте черен молив или очна линия, който да откроят очите Ви. Нанасяйте ги прецизно върху линията на окото над миглите. Започнете от вътрешния край и бавно преминете към външния.

Стъпка 5

Използвайте малка четчица и разнесете леко моливът за очи или очната линия. По този начин ще разпространите малко цвета и ще изглеждате по-естествени.

Стъпка 6

За да направите очите Ви да изглеждат по-дълбоки, нанесете малко количество тъмни сенки за очи върху външния ъгъл на клепача.

Стъпка 7

За линията под веждите, използвайте по-светъл нюанс, който да подчертае очите и ще ги направи блестящи.

Стъпка 8

Нанесете светли сенки и върху вътрешния ъгъл на клепача, като продължите до центъра на окото.

Стъпка 9

С помощта на четка, предназначена специално за нанасяне на сенки за очи, смесете леко цветове и по този начин няма да се получат твърди линии.

Стъпка 10

Нанесете спирала на горните и долните мигли, за да ги направите по-големи и да придадете по-голям обем на очите си.