Как да изглеждаме красиви, когато носим очила?

Носите очила и се страхувате, че вече не изглеждате така привлекателни и женствени като преди? Е, тук грешите! Искаме да Ви покажем няколко трика при гримирането, които ще Ви направят да заблестите отново.Грим за дами, носещи очила

Как да изглеждаме красиви с очила?

Ето един въпрос, който със сигурност сте си задавали поне веднъж. Не трябва да се тревожите повече! Вместо това мислете за Вашите очила като на приятел, който Ви помага да виждате по-добре и все още така сексапилни.

От много голямо значение за външния вид са добре изглеждащите вежди. Винаги трябва да запазвате своите вежди добре оформени. Можете да използвате молив, с който да ги оформите и запълните празнините, или дори сенки за очи, които ще помогнат за тяхното изсветляване.

Не забравяйте да използвате коректор, тъй като очилата подчертават тъмните кръгове под очите. Именно затова е необходимо да ги прикриете. Всичко, което трябва да направите е да нанесете съвсем малко количество коректор върху петната или тъмните кръгове. След това използвайте гъба за грим, който да го разнесете и смесите с останалия Ви грим (с фон дьо тена).

Искате ли останалите хора да забелязват красивите Ви очи? За тази цел, започнете да извивате миглите си. По този начин ще създадете впечатление за по-големи и отворени очи. Прилагайте спирала за обем, която ще открои очите и ще направи миглите Ви по-плътни и извити.Грим за дами, носещи очила

Когато става въпрос за прилагане на сенки за очи, трябва да изберете нюанс, който допълва избрания от Вас цвят рамка. Например, ако очилата Ви имат кафява рамка, то ще изглеждате прекрасно с нежно-сини сенки за очи. Но ако искате по-скоро класическа визия и искате да запазите погледа си естествен, трябва да се придържате към неутралните, естествени цветове.

Следващата стъпка, за да изглеждате добре с очила, е използването на очна линия. Тъмнокафявият, черният или сивият цвят ще направят очите Ви по-големи и ярки. Избягвайте драматични, тъмни очертания, тък като правят окото да изглежда още по-малко.

Не трябва да забравяте и устните! Ако имате класическа кафява или черна рамка, предлагаме Ви ярко червен нюанс или игриво розов тон. Но.. ако рамката Ви е цветна, тогава трябва да се придържате към неутрално (естествено) матово червило или гланц, тъй като не е желателно твърде много цвят да се концентрира на едно място.

Когато става въпрос за прическата, няма точно определени правила. Ако обичате дългите коси, то най-добре е да я носите пусната. За тези от Вас, дами, които обичат късите прически, защо не опитате Боб прическа? Определено бихте се откроявали в тълпата. Повярвайте ми, ще Ви се възхищават като мъже, така и жени и бихте изглеждали невероятно!

Не се поддавайте на изкушението да избирате грим, съвпадащ с цвета на рамката Ви. Опитайте се да изберете по-различен нюанс.